5ο Συνέδριο Φοιτητών ΗΜΜΥ


Το ΣΦΗΜΜΥ 5 αποτελεί τη συνέχεια σε μία προσπάθεια καθιέρωσης ενός ετήσιου φοιτητικού συνεδρίου στο αντικείμενο του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών. Τα προηγούμενα συνέδρια που πραγματοποιήθηκαν σε Πάτρα, Θεσ/νίκη και Αθήνα γνώρισαν την καθολική αποδοχή των φοιτητών ΗΜ&ΜΥ, γεγονός που αποδεικνύεται από το πλήθος των εργασιών που κατατέθηκαν αλλά και τον αριθμό των συνέδρων που παρευρέθησαν. Το ΣΦΗΜΜΥ δίνει τη δυνατότητα σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές να παρουσιάσουν ένα τμήμα της εργασίας τους (διπλωματικής εργασίας, διδακτορικής διατριβής κ.α.), είτε υπό τη μορφή ομιλιών είτε ως poster. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ακόμα παρουσιάσεις καταξιωμένων ακαδημαϊκών και ερευνητών.
Ο θεσμός αυτός, πλέον, μετακινείται βόρεια και φιλοξενείται φέτος στην Ξάνθη στις 6-7 Απριλίου 2012 υπό την αιγίδα του Τμήματος Η.Μ.Μ.Υ., της Κοσμητείας της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ. και της Πρυτανείας του Δ.Π.Θ. Βασικός στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και θεματολογίας που λάβαμε από τους προκατόχους μας και να θέσουμε ακόμα πιο γερά θεμέλια για την ετήσια καθιέρωση του.
Φυσικά, το ΣΦΗΜΜΥ είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς εξελίσσεται. Η βασική πηγή της ζωής του είναι οι ίδιοι οι σύνεδροι που το στηρίζουν κάθε χρόνο από το 2007 έως σήμερα. Φοιτητές, από όλη την Ελλάδα, συγκεντρώνονται ανταλλάσσουν ιδέες, δημιουργούν νέους δεσμούς και ανοίγουν τους ορίζοντες τους.
Για αυτό το λόγο, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε και στον 5ο κρίκο αυτής της μακροχρόνιας αλυσίδας είτε ενεργά παρουσιάζοντας την εργασία σας, είτε ως απλοί σύνεδροι. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσουμε μια νέα πνοή σε αυτόν τον οργανισμό και θα προσφέρουμε ένα λιθαράκι ακόμα στην εξέλιξη της τόσο σημαντικής πλέον επιστήμης του ΗΜΜΥ.
Για περισσότερα εδώ.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

5ο Συνέδριο Φοιτητών ΗΜΜΥ

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format