Συνέδριο φοιτητικής επιχειρηματικότητας του Standford University


Το Stanford ψάχνει τους καλύτερους απ’ όλο τον κόσμο: μπορεί να είσαι εσύ;!
Είστε προπτυχιακός ή μεταπτυχιακός φοιτητής και πιστεύετε ότι η ιδέα σας μπορεί να άλλαξει τον κόσμο; Δηλώστε συμμετοχή τώρα στο Ε-Bootcamp, ένα από τα πιο συναρπαστικά συνέδρια φοιτητικής επιχειρηματικότητας, που διοργανωνεί το διεθνούς φήμης Stanford University, στις 10-15 Απριλίου 2012 στην πόλη του Σαν Φρανσίσκο, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.
Η λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων είναι την Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012. Το E-Bootcamp διοργανώνεται από το Business Association of Stanford Entrepreneurial Students (BASES). Στη φετινή διοργάνωση, το Corallia συμμετέχει ως διεθνής συνεργάτης του BASES, αποσκοπώντας μεταξύ άλλων και στην προσέλκυση συμμετοχών από τη χώρα μας.
Ζήστε μια από τις πιο έντονες εμπειρίες και γνωρίστε από κοντά ιδρυτές εταιρειών, επιχειρηματίες και επενδυτές (venture capitalists). Μετατρέψτε την ιδέα σας σε επιχειρηματικό σχέδιο και παρουσιάστε την στην τελική εκδήλωση του E-Bootcamp.
Για τους διεθνείς συμμετέχοντες, το E-Bootcamp περιλαμβάνει ξενάγηση στη Silicon Valley, με επίσκεψη σε γνωστές, αλλά και νεοσύστατες επιχειρήσεις, όπως η Tesla, η Google, η Electronic Arts κ.ά.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Corallia θα καλύψει τα αεροπορικά έξοδα μεταφοράς από και προς το Σαν Φρανσίσκο για την ελληνική συμμετοχή, ενώ όλα τα υπόλοιπα έξοδα (διαμονή και διατροφή) καλύπτονται από τους διοργανωτές.
Για περισσότερα εδώ.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Συνέδριο φοιτητικής επιχειρηματικότητας του Standford University

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format