Διημερίδα Φορολογία Εταιριών και Νομικών Προσώπων


Η Ένωση Αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει φορολογική διημερίδα με θέμα:
α) Φορολογία εισοδήματος Προσωπικών Εταιριών
β) Φορολογία εισοδήματος A.E και ΕΠΕ
Στα πλαίσια ενημέρωσης των μελών της, η Ένωση Αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) διοργανώνει διημερίδα με αντικείμενο τις αλλαγές που έχουν επέλθει στην φορολογία προσωπικών εταιριών, και την φορολογία νομικών προσώπων (Α.Ε και Ε.Π.Ε).
• Η πρώτη εκδήλωση που αφορά την φορολογία προσωπικών εταιριών, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Δευτέρα από 17:00 έως 22:00.
• Η δεύτερη εκδήλωση που αφορά την φορολογία Α.Ε και Ε.Π.Ε, θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Πέμπτη από 17:00 έως 22:00.
Ο κύριος εισηγητής θα είναι ο κ. Ευθύμιος Χρ. Αναγνώστου, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής. Απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ και Καθηγητής του Μεταπτυχιακού Τμήματος του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών και Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.), μέλος της Επιτροπής Συμβουλευτικής Υποστήριξης Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών στο φορολογικό τομέα.
Ο κύριος εισηγητής της διημερίδας θα συνεπικουρείται από τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης κ.κ. Αγησίλαο Παναγάκο και Πανταζή Μπουνέλλο.
Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πατησίων 76.
Η διημερίδα απευθύνεται σε λογιστές, Φοροτεχνικούς, σε στελέχη Οικονομικών υπηρεσιών Ανωνύμων Εταιρειών και Ε.Π.Ε, καθώς και σε φοιτητές.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήματα και στο πλαίσιο του διαλόγου να πάρουν απαντήσεις που θα αφορούν το θέμα τους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Διημερίδα Φορολογία Εταιριών και Νομικών Προσώπων

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format