Προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών στο Korea Development Institute/Κορεατικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης (KDI) στη Σεούλ της Κορέας


Η Σχολή Δημόσιας Πολιτικής και Διοίκησης “School of Public Policy and Management”, του Διεθνούς Αγγλόφωνου Κορεατικού Ινστιτούτου Ανάπτυξης “Korea Development Institute (KDI) με την από 31.01.2012 ηλεκτρονική επιστολή της ενημερώνει την Υπηρεσία μας, σχετικά με τη χορήγηση προγράμματος υποτροφιών της Κορεατικής Κυβέρνησης (Korean Government Scholarship Program KGSP), σε αριστούχους φοιτητές από όλο τον κόσμο μέχρι σαράντα (40) ετών που επιθυμούν να φοιτήσουν σε Πανεπιστήμια της Κορέας, για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.

Τα νέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα που προσφέρονται από την Σχολή KDI (http://www.kdischool.ac.kr ) είναι τα ακόλουθα :
1. Το Master of Development Policy Program (MDP) (Μάστερ στο Πρόγραμμα Αναπτυξιακής Πολιτικής)
2. Το Master of Public Policy Program (MPP) (Μάστερ στο Πρόγραμμα Δημόσιας Πολιτικής)

To πρόγραμμα υποτροφιών της Κορεατικής Κυβέρνησης (Korean Government Scholarship Program KGSP) έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε φοιτητές από όλο τον κόσμο Ανώτατη Εκπαίδευση στην Κορέα και στοχεύει στην προώθηση διεθνών ανταλλαγών στην εκπαίδευση, καθώς και την αμοιβαία φιλία μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων: η 23η Μαρτίου 2012.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά (online application: http://www.kdischool.ac.kr/aawebmod/admission/login.jsp ).
Απαιτείται μεγάλη προσοχή στην συμπλήρωση των αιτήσεων, διότι δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές μετά την υποβολή τους ούτε στις πληροφορίες που δίνονται από τον υποψήφιο, ούτε στην επιλογή του προγράμματος.
Όλα τα έγγραφα που συνοδεύουν την αίτηση θα πρέπει να έχουν φτάσει ταχυδρομικώς το αργότερο μέχρι τις 23 Μαρτίου του 2012 στο αρμόδιο γραφείο της Σχολής:
The Office of Admissions,
KDI School of Public Policy & Management,
87 Heogi-ro,
Dongdaemun-gu,
Seoul 136-868,
Korea
Τηλέφωνο: +82 2 3299, 1281
Fax: +82 2 3299, 1223
E-mail : admissions@kdischool.ac.kr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών στο Korea Development Institute/Κορεατικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης (KDI) στη Σεούλ της Κορέας

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format