Ελληνίδα φοιτήτρια “στρίμωξε” τη Μέρκελ


Έχοντας τελειώσει τις σπουδές της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάνοντας το μεταπτυχιακό της στη Γερμανία, η φοιτήτρια Ζηνοβία Τσικαλάκη δεν έχασε την ευκαιρία που της δόθηκε να “στριμώξει” σε εκδήλωση την καγκελάριο της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ.
Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Ζηνοβία Τσικαλάκη είχε βρεθεί σε εκδήλωση του ιδρύματος “BELA” στο Νέο Μουσείο του Βερολίνου και άρχισε να κάνει ερωτήσεις στην Καγκελάριο της Γερμανίας.
“Θέλησα να τονίσω την αγωνία και τις ανησυχίες των νέων για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην αγορά εργασίας.
Της είπα ότι έψαχνα τις θέσεις εργασίας του ΟΑΕΔ και δεν είχε καθόλου αγγελίες για την Ελλάδα, αλλά για ξένες χώρες. Είναι τρομακτικό”, ανέφερε.
Η απάντηση της Άγκελα Μέρκελ; “Αναμενόμενη”. “Μου είπε για ακόμα μια φορά για τις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές οι οποίες πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα” σημείωσε.
Στην ερώτηση αν θα επιστρέψει μετά τις σπουδές της στην Ελλάδα για δουλειά, η Ζηνοβία σημείωσε πως αυτή είναι μια καλή ερώτηση και απλά γέλασε.
Λίγες μάλιστα ημέρες μετά από αυτό το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας επιστολή 8.500 Ελλήνων στην καγκελάριο της Γερμανίας με 18 καυτά ερωτήματα.

Πηγή: http://gr.news.yahoo.com


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Ελληνίδα φοιτήτρια “στρίμωξε” τη Μέρκελ

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format