Το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας της AIESEC στην Αίγυπτο – A HOPE Promoting Project


Άνοιξαν οι αιτήσεις για το μεγαλύτερο Project προώθησης της Επιχειρηματικότητας στην Αίγυπτο (23 Φεβρουαρίου – 25 Απριλίου). Οι υποτροφίες θα δοθούν μετά την αξιολόγηση των υποψηφίων και θα εξαρτηθούν από το μέγεθος της συμμετοχής.
Το Project αυτό διοργανώνεται σε συνεργασία με πολύ μεγάλους οργανισμούς, Πανεπιστήμια και επιχειρήσεις στην Αίγυπτο και σκοπός του είναι η μετάδοση της ιδέας της επιχειρηματικότητας και η ανάπτυξη του κατάλληλου πλαισίου ενεργοποίησης και στήριξης της νεολαίας για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δυναμικής σε διάφορους τομείς της οικονομίας και κοινωνίας και την προώθηση της ελπίδας για ένα λαμπρότερο μέλλον στον κόσμο.
Για να πραγματοποιηθεί αυτό δημιουργείται μια πλατφόρμα καινοτομίας σε σχολεία και πανεπιστήμια της Αιγύπτου, στηριζόμενη στη συμβολή νέων φοιτητών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι συνδυάζουν τεχνογνωσία, δεξιότητες, ενέργεια και διαφορετικότητα. Οι ομάδες των φοιτητών-εκπαιδευτών θα σχεδιάσουν και θα πραγματοποιήσουν μια σειρά από trainings και workshops, τόσο στο Κάιρο όσο και σε άλλες πόλεις της Αιγύπτου, τα οποία θα έχουν σκοπό την ανάπτυξη soft skills αλλά και τη δημιουργία επιχειρηματικών ομάδων και projects. Οι φοιτητές στην πρώτη φάση του προγράμματος θα λάβουν training από μεγάλα ονόματα οργανισμών στο χώρο της επιχειρηματικότητας και της εκπαίδευσης.
Για να δηλώσεις συμμετοχή στο project και να διεκδικήσεις μία από τις υποτροφίες, πρέπει να καταθέσεις το Application Package σου στο aiesec.athens@gmail.com, μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, 21.00 GMT + 2.00. Αιτήσεις μετά το πέρας της προθεσμίας δεν θα γίνουν δεκτές.
Το Application Package πρέπει να συμπεριλαμβάνει:
– Βιογραφικό στα αγγλικά
– Αναλυτική βαθμολογία
– Αντίγραφα πτυχίων (ξένων γλωσσών, πληροφορικής κτλ)
– Motivation Letter στα αγγλικά
– Σύντομη ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας (σε 1 σελίδα) για την υποστήριξη ενός κοινωνικού θέματος της Ελληνικής πραγματικότητας
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο aiesec.athens@gmail.com, στο γραφείο μας, Πατησίων 80, 1ος όροφος ή στο site μας (www.aiesec.org/greece/athens).


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας της AIESEC στην Αίγυπτο – A HOPE Promoting Project

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format