Βράβευση ταινίας του ΠΜΣ στην Πολιτιστική Διαχείριση του Παντείου


Η ταινία “Γραφείο Επιστροφών”, σε σενάριο και σκηνοθεσία της φοιτήτριας του ΠΜΣ Κατερίνας Κολιαράκη, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος “Παραστατικές Τέχνες ΙΙ”, απέσπασε το Eιδικό Bραβείο στο φεστιβάλ μικρού μήκους ταινιών Λάρισας ανάμεσα σε πολλές καλές και επαγγελματικές δουλειές που διαγωνίστηκαν.
Στην ταινία εμφανίζονται οι Κώστας Βασαρδάνης, Aλεξάνδρα Αϊδίνη, Γιώργος Βαλαής, Δημήτρης Μπογδάνος, και Κατερίνα Κολιαράκη. Την παραγωγή έκανε ο Δημήτρης Νάκος, Δ/νση Φωτογραφίας η Ζωή Μαντά, Καλλιτεχνική Δ/νση ο Δημήτρης Μπογδάνος, Μοντάζ-Μιξάζ ο Νίκος Δαλέζιος, Μουσική ο Κωνσταντίνος Τσιώλης, Hχοληψία ο Γιώργος Σολιδάκης, Διεύθυνση Παραγωγής οι Κατερίνα Κολιαράκη και Γιάννης Αφέντρας, Βοηθός Σκηνοθέτη η Μάρα Στυλιανού, Σκριπτ οι Βάσω Κολιαράκη και Mιχάλης Κοσκινάς, Βοηθός Παραγωγής ο Αναστάστιος Σκίκος και Μακιγιάζ η Σοφία Σταμέλου.
Στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ συμμετείχαν άλλες δύο ταινίες του Παντείου παραγωγής 2011, “Το ραντεβού” και “Το ποντίκι”, καθώς επίσης οι δύο ταινίες που πραγματοποιήθηκαν πέρσι σε συμπαραγωγή του Παντείου και του Πολιτιστικού Κέντρου “Μελίνα Μερκούρη” του Δήμου Ιλίου, “H θηλειά” και “Το ασανσέρ”.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Βράβευση ταινίας του ΠΜΣ στην Πολιτιστική Διαχείριση του Παντείου

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format