Πρόγραμμα Πρακτικής ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΣΠΑ


Το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία συμμετέχει και φέτος στο Πρόγραμμα Πρακτικής ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΣΠΑ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος, το οποίο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, και με βάση τον προϋπολογισμό που έχει εγκριθεί, προβλέπεται για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2011‐2012 η συμμετοχή 41 συνολικά φοιτητριών/τών που θα εργαστούν σε κάποιον από τους φορείς φροντίδας ή/και εκπαίδευσης μικρών παιδιών που αναφέρονται παρακάτω, με τους οποίους το ΕΚΠΑ θα συνυπογράψει ιδιωτικά συμφωνητικά συνεργασίας.
Το πρόγραμμα αποσκοπεί να προσφέρει στις φοιτήτριες και τους φοιτητές του ΤΕΑΠΗ την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με διευρυμένα εργασιακά περιβάλλοντα που συνδέονται με το αντικείμενο των σπουδών τους, να εμβαθύνουν περισσότερο σε ζητήματα σύνδεσης της θεωρίας με την πράξη και να διευρύνουν τις εμπειρίες τους σε χώρους πέρα από τους χώρους τυπικής εκπαίδευσης.
Προτεραιότητα συμμετοχής έχουν οι φοιτήτριες/τές του 4ου έτους και μόνο αν υπάρξουν ελεύθερες θέσεις θα καλυφθούν από ενδιαφερόμενες/ους φοιτήτριες/τές του 3ου έτους. Στο βαθμό που οι ενδιαφερόμενες/οι θα είναι περισσότεροι από τις προσφερόμενες θέσεις, θα υπάρξει διαδικασία επιλογής με βάση τη βαθμολογία τους στα μαθήματα του 2ου και 3ου έτους που συνδέονται με την πρακτική τους άσκηση.
Σε συνέχεια των παραπάνω, καλούνται οι τεταρτοετείς φοιτήτριες και φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να υποβάλουν σχετική αίτηση από Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου έως και Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 στο γραφείο της επιστημονικής υπεύθυνης Χαράς Κορτέση – Δαφέρμου (Ναυαρίνου 13Α, 3ος όροφος, γρ.3). Οι αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται Δευτέρα έως Πέμπτη 9.30 – 12.00 και την Παρασκευή 13.00 –16.00.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Πρόγραμμα Πρακτικής ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΣΠΑ

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format