Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη


Σειρά εκδηλώσεων εν όψει των Χριστουγέννων πραγματοποιεί ο δήμος Αθηναίων, δίνοντας βήμα στους νέους δημιουργούς και καλλιτέχνες που καταθέτουν τη δική τους εικαστική ματιά μετατρέποντας σε χώρους γιορτής και διασκέδασης πλατείες, δρόμους και γειτονιές της πόλης.
– Το Φεστιβάλ «Μέρες Παντομίμας & Νύχτες Μαγείας, Κουκλοθέατρο» για τα παιδιά της πρωτεύουσας φιλοξενείται στις Πλατείες Συντάγματος σήμερα από τις 12.00 έως τις 15.00 και Κοτζιά από τις 17.00 έως τις 19.00. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Oscar Alex, Antuan Maxim ,Nikolas Castro, Silver Vilentoni και Ντούμα Αλεξάνδρα.
– Στην Πλατεία Κλαυθμώνος ξεκινά στις 22 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται την παραμονή των Χριστουγέννων το Φεστιβάλ «JAZZIE CHRISTMANS». Ένα ευρύ φάσμα από swing μέχρι πολυάριθμες τάσεις της jazz, παρουσιάζουν 25 διακεκριμένα σχήματα και ισάριθμοι διακεκριμένοι ερμηνευτές.
-Σήμερα Τετάρτη στις 22.00 πραγματοποιείται φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και το Φεστιβάλ Δράμας (ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ), στο Γαλλικό Ινσιτούτο.
– Φεστιβάλ Χορωδιών φιλοξενείται στις 23 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Κοτζιά. Κάλαντα και όχι μόνο τραγουδούν οι χορωδίες του Ο.Ν.Α και της Δ.Ε.Η, από τις 15.00 το μεσημέρι και μετά.
– Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στο Μουσείο της Ακρόπολης δίνουν μια ξεχωριστή συναυλία οι European Taxim, στις 17.00.
Εξάλλου, χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις διοργανώνουν σε κεντρικές πλατείες της πόλης της Θεσσαλονίκης, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και η αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού με στόχο την τόνωση της αγοραστικής κίνησης.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format