Γέμισαν Αϊ-Βασίληδες οι δρόμοι των Χανίων


Περισσότεροι από 400 Αϊ-Βασίληδες διέσχισαν χθες το βράδυ την πόλη των Χανίων, δίνοντας ένα ξεχωριστό εορταστικό χρώμα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προσπάθεια ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τοπικούς φορείς και ιδρύματα για παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
Ο χριστουγεννιάτικος δρόμος πόλης ”Santa Run”, είχε αφετηρία την πλατεία δικαστηρίων και διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έπειτα από πρωτοβουλία του συλλόγου μαζικού αθλητισμού ”Κότινος” σε συνεργασία με την αθλητική παρέα του ”Ορίζοντα” και ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με πάρτι με ζωντανή μουσική στον χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου στο Νεώριο Μόρο.Ο κάθε διαγωνιζόμενος έδινε για τη συμμετοχή του 15 ευρώ και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις συμμετοχές καθώς και από το πάρτι θα δοθούν για τις ανάγκες των ιδρυμάτων και των φορέων που φροντίζουν τα παιδιά.
Εκτός από τους 400 δρομείς Αϊ Βασίληδες στην εκδήλωση συμμετείχαν και πολλοί πολίτες. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περισσότερα από 1.000 άτομα όλων των ηλικιών έδωσαν το παρών στέλνοντας ένα διαφορετικό μήνυμα αλληλεγγύης.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Γέμισαν Αϊ-Βασίληδες οι δρόμοι των Χανίων

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format