Ανεργία- ρεκόρ στη Βρετανία


Υπό το ασφυκτικό βάρος της ανεργίας, που βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 17ετών, η βρετανική αντιπολίτευση ζητεί από τον Ντέιβιντ Κάμερον «καλύτερη ευρωπαϊκή συμφωνία για τη χώρα». Οι δημοσκοπήσεις, όμως, δίνουν 41% στους Συντηρητικούς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία».
Στην κάθετη διαφωνία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης συνασπισμού και ηγέτη Φιλελεύθερων Δημοκρατών, Νικ Κλεγκ, για το βέτο του Κάμερον προστίθενται οι πιέσεις των Εργατικών που ζητούν την επαναδιαπραγμάτευση της σχέσης της με την Ευρώπη και οι απειλές του επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης της Σκωτίας για δημοψήφισμα ανεξαρτητοποίησης.
Αμετακίνητος παραμένει πάντως ο Βρετανός πρωθυπουργός, που υπερασπίστηκε για δεύτερη φορά σε τρεις μέρες στο Κοινοβούλιο την άρνησή του να συνεργαστεί με τους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες στην αλλαγή της ευρωπαϊκής συνθήκης για τη θέσπιση αυστηρότερων δημοσιονομικών κανόνων.
Σε δημοσκοπήσεις για το Reuters και την εφημερίδα «Sun» οι Συντηρητικοί παίρνουν για πρώτη φορά φέτος το προβάδισμα, εξασφαλίζοντας 41% στην πρόθεση ψήφου. Οι Τόρις βρίσκονται τουλάχιστον 2 ποσοστιαίες μονάδες μπροστά από τους Εργατικούς (39%) παρά την ασφυκτική πίεση της αύξησης και της ανεργίας, που βρίσκεται στο υψηλότερο ποσοστό των τελευταίων 17 ετών.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Ανεργία- ρεκόρ στη Βρετανία

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format