Χριστουγεννιάτικο χωριό στο λιμάνι της Πάτρας


Στο λιμάνι της Πάτρας και συγκεκριμένα στο συνεδριακό κέντρο του ΟΛΠΑ από τις 15 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει ένα παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό. Ο κλειστός χώρος έκτασης 1.000 τετραγωνικών του ΟΛΠΑ έχει ήδη αρχίσει να μεταμορφώνεται σε χριστουγεννιάτικο χωριό, με χιόνι, χιλιάδες φωτάκια και χριστουγεννιάτικα στοιχεία.
Εξειδικευμένα συνεργεία έχουν αναλάβει να αλλάξουν εντελώς το κτίριο, το οποίο θα φωτιστεί χριστουγεννιάτικα μέσα και έξω, και στο οποίο θα στηθεί το σπίτι του Αη Βασίλη, όπου τα παιδιά θα μπορούν να του γράφουν γράμματα, ενώ θα υπάρχουν τρισδιάστατες αναπαραστάσεις γνωστών και αγαπημένων παραμυθιών όπως: Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι, ο Πινόκιο, το στρουμφοχωριό, ο λαγός και η χελώνα κ.α.
Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, άμαξες, καμπάνες, μολυβένιοι στρατιώτες μεγάλων διαστάσεων και δεκάδες άλλα στοιχεία θα μετατρέψουν σε παραμυθένιο το χώρο. Παράλληλα θα λειτουργεί αίθουσα με ψυχαγωγικά παιχνίδια και μικρά καρουσέλ, ενώ θα διατίθενται και επιλεγμένα χριστουγεννιάτικα προϊόντα, διακοσμητικά και μικρά παιχνίδια.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Χριστουγεννιάτικο χωριό στο λιμάνι της Πάτρας

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format