Παραλύει την Πέμπτη ιδιωτικός και δημόσιος τομέας


Παραλύει για άλλη μια φορά ιδιωτικός και δημόσιος τομέας σε ολόκληρη τη χώρα αύριο, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στις πολιτικές της κυβέρνησης που προβλέπουν συρρίκνωση των αμοιβών, συγχώνευση υπηρεσιών και εργασιακή εφεδρεία
Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες δεν θα απεργήσουν, εκτός κάποιων στάσεων σε ορισμένες περιπτώσεις, προκειμένου να διευκολύνουν όσους θελήσουν να μετακινηθούν για τις συγκεντρώσεις.
Έτσι, το μετρό θα λειτουργήσει κανονικά.
Ο Ηλεκτρικός θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, για να εξυπηρετηθούν οι διαδηλωτές στις μετακινήσεις τους.
Τα μπλε λεωφορεία θα κινηθούν επίσης, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ τα τρόλεϊ θα βρίσκονται στους δρόμους από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού. Κλειστό θα είναι το τμήμα του Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο».
Σε ό,τι αφορά τα αεροπλάνα, η ΟΣΥΠΑ θα συμμετάσχει με 24ωρη απεργία στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, ενώ οι Ελεγκτές Εναερίου Κυκλοφορίας δεν έχουν λάβει καμία απόφαση για συμμετοχή στην απεργία.
Σε στάσεις εργασίας θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (Ο.Α.Σ.Θ.).


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Παραλύει την Πέμπτη ιδιωτικός και δημόσιος τομέας

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format