Θέλουν και την Ακρόπολη τώρα?


Οι Φιλανδοί στην προσπάθεια τους να κατεβάσουν τους τόνους, επαναλαμβάνουν από χτες ότι οι εγγυήσεις που ζητούν, θα μπορούσαν να δοθούν και με άλλο τρόπο, υπονοώντας προφανώς ότι μπορεί να έχουν εμπράγματη μορφή.
Αυτή η συμπεριφορά, προκάλεσε την παρέμβαση της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, η οποία απέρριψε κάθε “ειδική μεταχείριση” της Φινλανδίας στις εγγυήσεις της Ελλάδας. Ωστόσο, η Γερμανίδα υπουργός Εργασίας, ζήτησε την κάλυψη μελλοντικών διασώσεων στην Ευρωζώνη με εγγυήσεις. Σε δηλώσεις της σε γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι, η υπουργός ανέφερε πως σε μελλοντικές τέτοιες συμφωνίες θα πρέπει να προβλέπονται εγγυήσεις όπως αποθέματα χρυσού ή μερίδια κρατικών επιχειρήσεων.
Παράλληλα, ανώτατος Γερμανός αξιωματούχος, τόνισε ότι ούτε η Φινλανδία, αλλά ούτε και καμία άλλη χώρα της Ευρωζώνης θα λάβει ειδικές εγγυήσεις από τη χώρα μας για τη συμμετοχή τους στο δεύτερο πακέτο διάσωσης. Τέλος, αντιθέσεις έχει εκφράσει και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το οποίο δεν συμφωνεί με την κίνηση της Φιλανδίας.

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Θέλουν και την Ακρόπολη τώρα?

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format