4+1 πράγματα για να κάνεις μετά την εξεταστική!


Η εξεταστική τελείωσε και από εκεί που έτρεχες για να προλάβεις να διαβάσεις και να βγάλεις την ύλη, τώρα είσαι στην άλλη άκρη γιατί πέρα από το να βγεις με τους φίλους σου για ένα καφεδάκι κλείνεσαι στο σπίτι και δεν ξέρεις τι να κάνεις για να περάσει η ώρα.Έτσι λοιπόν σου προτείνω 5 πράγματα για να γεμίσεις τη μέρα σου και να περάσεις φοβερά με o,τι και να διαλέξεις εσύ και η παρέα σου.

1)ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ

Όλοι έχουμε έναν φίλο που σπουδάζει σε άλλη πόλη και που όλο λέμε θα πάμε και πότε δεν το κάνουμε.Καιρός λοιπόν να το κάνεις και να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου. Οι διακοπές αυτές αποτελούν αναμφισβήτητα την πιο οικονομική λύση εάν θες να πας κάπου διακοπές, αφού έχεις δωρεάν διαμονή.Τα μόνα χρήματα που θα ξoδέψεις είναι τα εισιτήρια plus αυτά που θα ξόδευες στην πόλη σου για να βγεις.

Ωστόσο εάν είσαι εσύ “ο φίλος που σπουδάζει σε άλλη πόλη” δεν έχεις πάρα μόνο να καλέσεις τους φίλους σου και να τους φιλοξενίσεις για μια βδομάδα, κάνοντας τον ξεναγό και περνώντας φοβέρα…

2)ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ…

Και τι εννοώ με αυτό; Μα είναι απλό, όλοι έχουμε κάτι στο μυαλό μας που θέλουμε να το κάνουμε αλλά για διάφορους λόγους αναβάλεται . Βρες αυτό που θες εσύ, πρότεινέ το στη τρελοπαρέα σου και απλά ΚΑΝΤΕ ΤΟ! Για παράδειγμα, εξερεύνησε την πόλη που σπουδάζεις , πήγαινε σε μέρη που πιθανότατα να μην έχεις πάει, ειδικά αν είσαι και στα πρώτα έτη.

3)ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΕΑ ΦΑΓΗΤΑ!

Σταμάτα επιτέλους να τρως μόνο πιτόγυρα και πίτσες.Δοκίμασε άλλες κουζίνες όπως κινέζικη και ταϊλανδέζικη.Πέρα από την εμπειρία που θα αποκτήσεις θα περάσεις και φοβερά, γιατί σίγουρα θα υπάρχει κάποιος στην παρέα που θα κάνει πλάκα είτε με την γεύση είτε με την εμφάνιση του φαγητού.

4)ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω τα κλασσικά “meetings” στο σπίτι. Τι πιο διασκεδαστικό από το να μαζευτείτε σε ένα σπίτι για να παίξετε επιτραπέζια και άλλα παιχνίδια; Έτσι ούτε λεφτά ξοδεύεις και περνάς και φοβερά.

5)ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!

Όχι πες! Πόσες φορές έχεις πει θα ξεκινήσω γυμναστική και δεν τον έχεις κάνει; (Εγώ προσωπικά πολλές! ) Ωστόσο έβαλα τη γυμναστική στις επιλογές σου , με αφορμή την τελευταία μου απόπειρα να ξεκινήσω , στην οποία κατάλαβα πως αυτό που έφταιγε και δεν συνέχιζα είναι ότι το ξεκινούσα μόνη μου. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Εάν δεν είσαι και εσύ fun της γυμναστικής πάρε την παρέα σου και γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο, όλοι μαζί. Έτσι θα κάνεις τη γυμναστική να είναι κάτι το διασκεδαστικό και όχι εξαναγκαστικό. Δοκίμασέ το, καλοκαίρι έρχεται εξ’άλλου…

Ελπίζω να σου έδωσα μια ιδέα για το τι θα μπορούσες να κάνεις, και περιμένω και το δικό σου άρθρο και με άλλες ακόμα πιο διασκεδαστικές ιδέες που σίγουρα θα έχεις σκεφτεί. Καλή ξεκούραση λοιπόν.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
eri

4+1 πράγματα για να κάνεις μετά την εξεταστική!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format