Πανεπιστήμιο Πατρών: Στάση εργασίας από τους Διοικητικούς σήμερα


Σύμφωνα με τον Σύλλογο των Διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Πατρών θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας των Διοικητικών Υπαλλήλων, σήμερα 30/10/2014 από τις 10:00 έως τη 13:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου το Δ.Σ. και αντιπροσωπεία από τους υπό διαθεσιμότητα συνάδελφους συναντήθηκε με τον Υπουργό Παιδείας για τα ζητήματα της διαθεσιμότητας – απολύσεων. Η συνάντηση δεν έφερε νέα αποτελέσματα, πέρα από τις ήδη εκφρασμένες δεσμεύσεις του Υπουργού τον Ιούνιο του 2014, ότι μετά την αξιολόγηση και τα αποτελέσματά της, δεν θα απολυθεί κανείς από τους υπαλλήλους των Πανεπιστημίων.

Σημειώνουμε ότι για το Πανεπιστήμιο Πατρών, σύμφωνα με την αξιολόγηση απαιτούνται 659 υπάλληλοι. Πριν τη διαθεσιμότητα είχαμε 457 υπαλλήλους και σήμερα έχουμε 302. Οι εξηγήσεις και οι προφορικές δεσμεύσεις του Υπουργού δεν μας πείθουν ότι το ζήτημα θα λυθεί, γι’ αυτό και μετά από συζήτηση στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, αποφασίσαμε τις παρακάτω κινητοποιήσεις: –

Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου θα δώσουμε συνέντευξη τύπου στα Γραφεία της Ένωσης Συντακτών, Μαιζώνος 200, στις 12:00 για τις εξελίξεις στα ζητήματα διαθεσιμότητας – απολύσεων.

Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου προκηρύσσουμε στάση εργασίας 10:00–13:00 και καλούμε συγκέντρωση των εργαζομένων και των φορέων της Πανεπιστημιακής κοινότητας στο κτίριο Α’.

Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου συμμετέχουμε στην Πανελλαδική Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα (για τη μετακίνησή μας, ο Σύλλογος θα βάλει λεωφορείο). Δηλώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας μέχρι να επιστρέψουν όλοι οι συνάδελφοι στις θέσεις τους».

ΔΕΊΤΕ ΕΠΊΣΗΣ

Επιμέλεια : Μαριάννα Αλεξοπούλου


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Πανεπιστήμιο Πατρών: Στάση εργασίας από τους Διοικητικούς σήμερα

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format