Υπό κατάληψη τέσσερα τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών


Υπό κατάληψη τελούν τέσσερα τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου.Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι σχολές Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τ/Υ, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, το Τμήμα Χημείας και το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών παραμένουν κλειστές ενώ την Πέμπτη έγινε κατάληψη του Κεντρικού Κτιρίου της Διοίκησης (Πρυτανείας) από μικρή ομάδα δύο Συλλόγων Φοιτητών.

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου αναφέρει ότι «η κατάληψη είναι αντιδημοκρατική και αντιακαδημαϊκή ενέργεια. Υπενθυμίζουμε ότι το Πανεπιστήμιο Πατρών έχει πάνω από 25.000 φοιτητές. Τις επιπτώσεις της κατάληψης της κεντρικής Διοίκησης υφίσταται όλη η Πανεπιστημιακή κοινότητα σε επίπεδο εκπαίδευσης, έρευνας και διοίκησης».

Παράλληλα, η πρύτανης του Πανεπιστημίου Βενετσάνα Κυριαζοπούλου απέστειλε χθες επιστολή προς τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο, μέσω της οποίας ζητά να δοθεί επιτέλους λύση τόσο στο ζήτημα της στέγασης των φοιτητών της Πάτρας, όσο και σε αυτό της σίτισης και της στέγασης των φοιτητών του Αγρινίου.

ΔΕΊΤΕ ΕΠΊΣΗΣ

Επιμέλεια : Μαριάννα Αλεξοπούλου


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Υπό κατάληψη τέσσερα τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format