Career Development Fair


Στις μέρες μας, ένας μεγάλος αριθμός νέων θεωρεί ότι αντιμετωπίζει έλλειψη ονείρων, στόχων και την επίτευξη αυτών, που οδηγεί σε αυξημένα ποσοστά ανεργίας και στην απογοήτευση των ίδιων. Το αληθινό πρόβλημα, όμως δεν είναι αυτό. Όλοι έχουμε δημιουργήσει μια εικόνα του μελλοντικού μας εγώ, μια εικόνα του τύπου ανθρώπου που θέλουμε να γίνουμε, μια εικόνα της ζωής που θέλουμε να ζήσουμε. Η πραγματική πηγή του προβλήματος, είναι η έλλειψη στήριξης, καθοδήγησης και αδυναμίας εύρεσης κινήτρου, με αποτέλεσμα όταν έρθει η ευκαιρία να πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον, να ανεξαρτητοποιηθούμε και να «πατήσουμε πόδι» για τα θέλω μας, εμείς οι ίδιοι είτε βρισκόμαστε σε πλήρη σύγχυση, είτε αδυνατούμε να προβούμε σε σίγουρες και δημιουργικές αποφάσεις.

Κι αν σου έλεγα ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν; Άνθρωποι που θα ακούσουν ό,τι έχεις σκεφτεί για το μέλλον σου, θα σε συμβουλέψουν για τον καλύτερο δυνατό τρόπο να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου, καθώς και να τα προσαρμόσουν στην ελληνική αγορά εργασίας;

Όλα αυτά είναι υλοποιήσιμα στο CareerDevelopmentFairστις 30 Σεπτεμβρίου 2014, που διοργανώνει το HellenicAmericanCollege. Εκεί, καθηγητές και οι directorsπου συνεργάζονται μαζί σου, με απλά και ταυτόχρονα ουσιώδη βήματα θα καταφέρουν να σε προσανατολίσουν ώστε να ανακαλύψεις καινούργιες πτυχές και ταλέντα του εαυτού σου, να καλλιεργήσουν αυτά που ήδη γνωρίζεις, να σου προσφέρουν ποικίλες ιδέες για επαγγέλματα που όχι μόνο χρειάζονται στη σύγχρονη κοινωνία, αλλά και που ταυτίζονται με το αντικείμενο που θέλεις να ασχοληθείς. Επιπλέον, θα σου υποδείξουν το σωστό δρόμο έτσι, ώστε να αξιοποιήσεις γνώσεις όπως είναι οι σπουδές, οι ξένες γλώσσες ή η γνώση της τεχνολογίας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως επίσης και πώς να δημιουργήσεις ένα κατάλληλο και λειτουργικό βιογραφικό σημείωμα. Και όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η πρώτη εντύπωση!

Για εσένα, λοιπόν που ενδιαφέρεσαι, πάρε την παρέα σου και δηλώστε συμμετοχή! Ορίστε κάποιες παραπάνω πληροφορίες :

CareerDevelopmentFair

–        Πού; Hellenic American College – Μασσαλίας 22, Αθήνα.

–        Πότε; Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10.00 π.μ. με 14.00 μ.μ.

–        Συμμετοχή είτε τηλεφωνικώς στο 210-3680950, είτε μέσω e-mailστο events@haec.gr μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2014.

–        Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Καλή Σταδιοδρομία!

Γράφει: Έφη Γκαραβέλα


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Career Development Fair

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format