Νοέμβριος στο Viasat Nature: Δαμάζουμε τα άγρια άλογα στον Καναδά


Τον Νοέμβριο στο Viasat Nature υποδεχόμαστε τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Δαμάζοντας άγρια άλογα». Η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 18:10 και στα 10 επεισόδια παρακολουθούμε μια ομάδα από αυτόχθονες, εκπατρισμένους Αμερικανούς άποικους και ειδικούς εκπαιδευτές αλόγων που έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους σε μια κοινή αποστολή στην κοιλάδα Νιμάια: να σώσουν ένα κοπάδι μεγαλοπρεπών άγριων αλόγων ανάμεσά τους.

Μερικές μέρες αργότερα, στις 22 Νοεμβρίου στις 19:00 διεισδύουμε στους εντυπωσιακούς καρστικούς λόφους της Κίνας, οι οποίοι αποτελούν το ύστατο καταφύγιο για ένα από τα πλέον απειλούμενα πρωτεύοντα του κόσμου, τον λευκοκέφαλο σεμνοπίθηκο (λανγκούρ). Εκεί βρίσκεται το «Μυστικό βασίλειο των πιθήκων».

Δαμάζοντας άγρια άλογα | Πρεμιέρα Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 18:10

Πρόκειται για μια συγκλονιστική σειρά που παρακολουθεί μια ομάδα από αυτόχθονες, εκπατρισμένους Αμερικανούς άποικους και ειδικούς εκπαιδευτές αλόγων που έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους σε μια κοινή αποστολή: να σώσουν ένα κοπάδι μεγαλοπρεπών άγριων αλόγων ανάμεσά τους. Στην κοιλάδα Νιμάια -μια παρθένα άγρια περιοχή στη δυτική ακτή του Καναδά- περιφέρεται ένα σπάνιο και μεγαλειώδες κοπάδι άγριων αλόγων που έχουν εξελιχθεί στο πέρασμα των αιώνων. Ωστόσο, μια πρόσφατη μείωση στον πληθυσμό τους έχει στρέψει το ένα εναντίον του άλλου σε μια σκληρή μάχη επιβίωσης. Μαζί με μια επίλεκτη ομάδα καουμπόηδων, τα μέλη της Χάνι Γκουτίν αναλαμβάνουν την πρόκληση να αποκαταστήσουν τον πληθυσμό σε βιώσιμα επίπεδα, εκτελώντας ένα φιλόδοξο πρόγραμμα σύλληψης και εκπαίδευσης κάποιων αλόγων από την κοιλάδα Νιμάια με τις καλύτερες προοπτικές είτε αποστολής τους στο εξωτερικό είτε εκπαιδεύοντάς τα εκεί. Είναι μια άγρια κούρσα και απαιτεί απεριόριστο θάρρος, ατσάλινα νεύρα και αγάπη για κυνήγι.

Το μυστικό βασίλειο των πιθήκων στην Κίνα | Δευτέρα 22 Νοεμβρίου στις 19:00

Οι εντυπωσιακοί καρστικοί λόφοι της Κίνας αποτελούν το ύστατο καταφύγιο για ένα από τα πλέον απειλούμενα πρωτεύοντα του κόσμου, του λευκοκέφαλου σεμνοπίθηκου (λανγκούρ). Καθώς έχουν απομείνει μόλις 1.000 τέτοια ζώα στην άγρια φύση, το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει την ιδιαίτερη κοινωνική ζωή αυτών των ελεύθερων μοναχικών πιθήκων που ζουν σε υψόμετρα 400 μέτρων στην άκρη του γκρεμού αψηφώντας τον θάνατο. Στο συγκλονιστικό περιβάλλον του Φυσικού Καταφυγίου Τσονγκζούο, δύο μεγάλα πέτρινα οχυρά κυβερνώνται από δύο πανάρχαιες οικογένειες. Ένας βασιλιάς ελέγχει τον πλούτο των πηγών που προστατεύονται από ένα φρούριο ασβεστολιθικών γκρεμών, ενώ ο άλλος ηγείται της μεγαλύτερης αγέλης λανγκούρ στον κόσμο. Ποιος θα καταφέρει να φτάσει στην κορυφή και να αρπάξει το στέμμα;

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Νοέμβριος στο Viasat Nature: Δαμάζουμε τα άγρια άλογα στον Καναδά

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format