Τον Αύγουστο στο Viasat Nature ανακαλύπτουμε την Άγρια Κίνα


Τον Αύγουστο στο Viasat Nature ανακαλύπτουμε μαζί με τον Ρέι Μίαρς την Άγρια Κίνα. Ο Ρέι Μίαρς ξεκινά μια περιπέτεια εξερεύνησης επτά διαφορετικών τοπίων της Κίνας, στη διάρκεια της οποίας θα ανακαλύψει την εκπληκτική άγρια φύση που αναπτύσσεται σε αυτά και τη στενή σχέση που έχουν αναπτύξει οι ντόπιοι με τον τόπο. Η πρεμιέρα του νέας σειράς ντοκιμαντέρ «Άγρια Κίνα» είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 8 Αυγούστου στις 15:15.

Καλοκαίρι σημαίνει χαλάρωση και έτσι το Viasat Nature από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου έχει ετοιμάσει το πιο τρυφερό αφιέρωμα σε κατοικίδια και άγρια ζώα. «Το καλοκαίρι των Κτηνιάτρων» είναι συναρπαστικό και έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις προσπάθειές έμπειρων και ανιδιοτελών κτηνιάτρων που προσφέρουν ακόμα και τη ζωή τους για να φροντίσουν όλα τα πλάσματα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

ΑΓΡΙΑ ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΪ ΜΙΑΡΣ

Πρεμιέρα Κυριακή 8 Αυγούστου στις 15:15

Ο Ρέι Μίαρς ξεκινά μια περιπέτεια εξερεύνησης επτά διαφορετικών τοπίων της Κίνας, στη διάρκεια της οποίας θα ανακαλύψει την εκπληκτική άγρια φύση που αναπτύσσεται σε αυτά και τη στενή σχέση που έχουν αναπτύξει οι ντόπιοι με τον τόπο. Η περιπέτειά του αρχίζει στο Πεκίνο όπου απελευθερώνει μια κουκουβάγια μετά τη διάσωσή της και εξερευνά το Μέγα Σινικό Τείχος. Στην τροπική ζούγκλα, ο Ρέι ανακαλύπτει τον άγριο ασιατικό ελέφαντα. Στη συνέχεια, ο Ρέι αναζητά λεοπαρδάλεις του χιονιού στο υψίπεδο του Θιβέτ πριν ανακαλύψει τις καφέ αρκούδες στο μοναστήρι Σουνγκού. Στο Κέντρο Έρευνας και Προστασίας των Πάντα, ο Ρέι παίρνει πρωινό μαζί με τα πάντα. Ο Ρέι μαθαίνει επίσης πώς να ψαρεύει με κορμοράνους και εξερευνά σπήλαια του καρστικού τοπίου. Τέλος, ο Ρέι ανακαλύπτει ρινοπίθηκους και συναντά ντόπιους γιατρούς στο Σάνγκρι Λα.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ

Κάθε απόγευμα Δευτ-Παρ από Δευτέρα 2 Αυγούστου στις 16:00

Παρακολουθήστε τους έμπειρους και ανιδιοτελείς κτηνίατρους που προσφέρουν ακόμα και τη ζωή τους για να φροντίσουν όλα τα πλάσματα, μεγάλα και μικρά, τα καλοκαιρινά απογεύματα του Αυγούστου. Πρόκειται πραγματικά για μια παγκόσμια εκπομπή αφού η σειρά ταξιδεύει ανά την υφήλιο παρουσιάζοντας ένα πλήθος διαφορετικών ζώων του πλανήτη.

Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΡΚΣΙΡ

Πρεμιέρα κάθε απόγευμα Δευτ-Παρ από Δευτέρα 2 Αυγούστου στις 16:45

Το προσωπικό του Σκέλντεϊλ διαθέτει γνήσιο και ειλικρινές πάθος για τη φροντίδα των ζώων και θέλει να διασφαλίσει ότι η παρακαταθήκη του νοσοκομείου και η ιστορική του φήμη θα διατηρηθούν ζωντανές και άθικτες. Με πελατεία που σπάνια καλύπτεται από ασφάλιση, η περίθαλψη των ζώων έχει πάντα προτεραιότητα έναντι του κέρδους, σε συνδυασμό με μια επιπλέον δόση του πιο ζωτικού φαρμάκου: της τρυφερής και γεμάτης αγάπη φροντίδας. Μπορεί το νοσοκομείο να έχει μετακομίσει από την αρχική του έδρα σε ένα κτίριο ειδικά διαμορφωμένο γι’ αυτόν το σκοπό, όμως η καρδιά και η ψυχή αυτού του κτηνιατρικού κέντρου παραμένει πάντα ζωντανή και πάλλουσα!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΑΓΡΙΑ ΑΣΙΑ

Κάθε Κυριακή από 8 Αυγούστου στις 17:20

Η Ασία, η πιο πολυπληθής ήπειρος στη Γη, καλύπτει έκταση 17 εκατομμυρίων τετραγωνικών μιλίων. Είναι μια ήπειρος που διαφέρει από τις υπόλοιπες πυκνοκατοικημένες περιοχές του κόσμου καθώς διαθέτει αχανείς εκτάσεις ακατοίκητης γης. Φιλοξενεί λαούς με εντελώς διαφορετική ιστορία, συμπεριφορά, πολιτική και θρησκεία…και άγρια φύση αντίστοιχης ποικιλομορφίας. Μέσα από αυτές τις προσεκτικά επιμελημένες εκπομπές, εξερευνούμε τα τοπία, τις πόλεις και τους λαούς της Ασίας, καθώς και πώς αλληλεπιδρούν και επηρεάζουν την άγρια φύση που επίσης νιώθει την Ασία σπίτι της.

ΑΛΛΟΚΟΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Πρεμιέρα Σάββατο 14 Αυγούστου στις 16:00

Ο φυσικός κόσμος είναι γεμάτος παραδοξότητες και θαύματα. Καθημερινά αντιμετωπίζουμε νέες ιστορίες για το ανεξήγητο, το απρόσμενο και το άγνωστο σε κάθε γωνιά της γης. Χρησιμοποιώντας την πιο εξελιγμένη επιστήμη, ειδικές αναλύσεις και αφηγήσεις αυτοπτών μαρτύρων, εξετάζουμε τα τεκμήρια, επαληθεύουμε θεωρίες και αποκαλύπτουμε μερικές από τις πιο παράξενες ιστορίες που έχει να προσφέρει ο πλανήτης μας. Με τη βοήθεια διακεκριμένων επιστημόνων, συγκλονιστικών συντελεστών και καθηλωτικών πειραμάτων, αποκαλύπτουμε μυστικά του φυσικού κόσμου, από την παράδοξη επιστήμη μέχρι τις ιδιοτροπίες των ζώων, αλλόκοτες καιρικές συνθήκες, θαύματα της ιατρικής και αξιοσημείωτα φυσικά φαινόμενα.

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Τον Αύγουστο στο Viasat Nature ανακαλύπτουμε την Άγρια Κίνα

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format