ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ SOCIAL EXPERIENCE FORUM ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


Την Πέμπτη 17 Μαΐου, στο αμφιθέατρο του OTE Academy πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το δεύτερο συνέδριο του Social Experience Forum,  που στόχο είχε την ανάδειξη της σημασίας του digital marketing και των εμπειριών που παρέχει και δημιουργεί. Η δεύτερη χρονιά του συνεδρίου στόχευσε στην ανάδειξη των επόμενων τάσεων, μέσα από την εμπειρία των ομιλητών του. Digital Experts με διεθνή απήχηση, ξεχωριστοί επιχειρηματίες, διακεκριμένα στελέχη & leading influencers, ανέλυσαν τη στρατηγική της αποτελεσματικότητας μέσα από το δικό τους know-how, και τις εφαρμοσμένες βέλτιστες πρακτικές που δημιούργησαν.

Σημαντικά στελέχη εταιριών, δεκάδες social media experts, digital marketeers και διακεκριμένοι εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 16 κορυφαίους ομιλητές, σε ένα διαφορετικό συνέδριο που για άλλη μία χρονιά ξεχώρισε για το περιεχόμενο του.

Για άλλη μία φορά το Social Experience Forum προσέγγισε τρεις διαφορετικές ενότητες – brands, people, experts – μέσα από ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό μείγμα ομιλητών που διαμόρφωσαν ένα 360º πλαίσιο.

Στο πρώτο session, η Nestle, η Lidl, η Coca-Cola και η L’Oreal Professionel παρουσίασαν αξιοσημείωτα case studies & τα δικά τους best practices, δίνοντας  στο κοινό σημαντικά εργαλεία βέλτιστων πρακτικών.

Στο δεύτερο session, o Κώστας Μαλιάτσης, η Δέσποινα Καμπούρη, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης αλλά και η Μαρίνα Σάττι ανέβηκαν στη σκηνή του Social Experience Forum για να δώσουν τις δικές τους κατευθύνσεις σε ότι αφορά πετυχημένες digital πρακτικές. Φέτος, η διοργάνωση εγκαινίασε και το session των Q&A προσκαλώντας τέσσερις πολύ πετυχημένες youtubers & social media personas να συμμετέχουν σε ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον πάνελ.

Το τρίτο session ξεχώρισε με τις ομιλίες των digital experts και συγκεκριμένα των Λυδία Παπαϊωάννου – CEO & Founder Of  Athens Coconut Content Company, Ανδρέα Δρακόπουλου – e-sports expert, Έθελ Αγγελάτου – Linkedln Coach και Θοδωρή Μουλό – Growthhacking expert, οι οποίοι  άφησαν το δικό τους στίγμα στη σκηνή του πρώτου Social Experience Forum.

Τη ροή του συνεδρίου συντόνισε ο Σάββας Πούμπουρας.

H ομάδα του Social Experience Forum ανανέωσε το ραντεβού της για την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 – ανακοινώνοντας την επόμενη ημερομηνία το συνεδρίου που πλέον έχει γίνει θεσμός.

 

Ευχαριστούμε πολύ,

The Social Experience Forum Team


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ SOCIAL EXPERIENCE FORUM ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format