AUEB Career Day for Startups 2018


Θέλεις να εργαστείς σε ένα δυναμικό και καινοτόμο περιβάλλον με

εξαιρετικές προοπτικές εξέλιξης;

 

Αυτή είναι η ευκαιρία σου! Αν έχεις ολοκληρώσει το 3ο έτος των προπτυχιακών σπουδών σου, είσαι φοιτητής/τρια μεταπτυχιακού ή διδακτορικού προγράμματος ή πρόσφατος/η απόφοιτος/η, την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά την εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας για Startups», όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις καταπληκτικές ευκαιρίες στον κόσμο των νεοφυών επιχειρήσεων.

 

Με τη συμμετοχή σου στην εκδήλωση:

  • το βιογραφικό σου θα αποσταλεί σε όλες τις νεοφυείς επιχειρήσεις, που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση,
  • θα πραγματοποιήσεις συνεντεύξεις, εφόσον επιλεγείς, με τα στελέχη των νεοφυών επιχειρήσεων, που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, και
  • θα έχεις την δυνατότητα εφόσον επιλεγείς να αποκτήσεις πολύ χρήσιμη εργασιακή εμπειρία.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με την υποστήριξη του CollegeLink, μία startup νέων αποφοίτων του ΟΠΑ, που εξειδικεύεται στην κάλυψη entry level θέσεων εργασίας, και θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του ΟΠΑ (Κεφαλληνίας 46, 2ος Όροφος, ΤΚ 112 51 Αθήνα).

Για να δηλώσεις συμμετοχή αρκεί να ακολουθήσεις αυτόν εδώ το σύνδεσμο!

Δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση θα μπορούν  να πραγματοποιούνται μέχρι τη Τετάρτη 4 Απριλίου.

Φέτος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα μπορείς να έρθεις σε επαφή με επιτυχημένους HR συμβούλους που θα σε βοηθήσουν να συντάξεις το βιογραφικό σου σημείωμα. Θα σε περιμένουν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης στα ειδικά διαμορφωμένα Career Corners. Παρακάτω μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτά:

 

Career Corner by lmw

Η αναζήτηση εργασίας δε θα είναι ποτέ η ίδια άμα «μπεις» στο CV Point!

To “CV Point” είναι ένα πραγματικό σημείο συνάντησης εξειδικευμένων συμβούλων καριέρας και όλων εκείνων των νέων επαγγελματιών που θέλουν να πάνε την καριέρα τους σε άλλο επίπεδο! Μέσα από ειδικά σχεδιασμένες ατομικές συνεδρίες προετοιμασίας αναζήτησης εργασίας και επαγγελματικής καθοδήγησης παρέχουμε σε επίδοξους επαγγελματίες την μέθοδο και την τεχνογνωσία που θα τους κάνει να κατακτήσουν την θέση εργασίας που ονειρεύονται!

Career Corner by Βιογραφικό Reloaded

Η ομάδα μας απαρτίζεται από νέους και φιλόδοξους ανθρώπους οι οποίοι έχουν σαν στόχο να σας βοηθήσουν να κατακτήσετε την αγορά εργασίας. Με εμπειρία και τεχνογνωσία είμαστε εδώ για να σας δώσουμε συμβουλές ώστε να είστε η πρώτη επιλογή για όλες τις επιχειρήσεις. Στόχος μας είναι η αποδοτικότητα και να εξελισσόμαστε συνεχώς.

 

Θέλουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα πριν την αγορά. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε όλους εσάς. Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσεις!

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείς να επικοινωνήσεις με τα στελέχη της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΟΠΑ στο τηλέφωνο 210 8203803 ή στο e-mail mke@aueb.gr.

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

AUEB Career Day for Startups 2018

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format