Έρχεται το πρώτο wowosbazaar!


Save the Date: 9.12.2017 #1wowosbazaar

Το project WoWo’s ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, τον Οκτώβριο 2016, με ένα σεμιναριακό κύκλο συναντήσεων σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη που αφορούσε στην αξιοποίηση της τεχνολογίας του διαδικτύου και των social media για την προώθηση χειροτεχνικών δραστηριοτήτων.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, το project WoWos έχει δημιουργήσει γύρω του μια μεγάλη κοινότητα χειροτεχνών, η οποία απλώνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα και οργανώνει το πρώτο wowosbazaar!

Eίναι μια εκδήλωση συλλογικής δράσης και προσφοράς και αφορά όλους τους χειροτέχνες σε κάθε γωνιά της χώρας, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη κι από την Κέρκυρα μέχρι τα Δωδεκάνησα.

Με τον όρο χειροτεχνία, εννοούμε οποιοδήποτε αντικείμενο κατασκευάζεται στο σπίτι μας, ή σε όχι ειδικά διαμορφωμένο χώρο για αυτό. Αποκλειστικά με τα χέρια μας ή με απλά εργαλεία.

Υλικά χειροτεχνίας είναι σχεδόν όλα. Δηλαδή, μαλλί, κλωστές, πηλός, ξύλο, πέτρα, γυαλί, καθρέφτης.

Αφορά ζωγραφική, decoupage, κατασκευή, mixed media, και ότι μπορεί να βάλει ο νους και η φαντασία ενός ανθρώπου. Το wowosbazaar, σκοπό έχει να επιδείξει τον όγκο δουλειάς και το μεγάλο αριθμό των ανθρώπων που ασχολούνται με τη χειροτεχνία καθώς επίσης να αναδείξει συγκεκριμένες προτάσεις για την αξιοποίηση της δημιουργικής δραστηριότητας.

Η διαδικασία είναι απλή.

Χειροτεχνικές ομάδες ή μεμονωμένοι χειροτέχνες μας αποστέλλουν ένα δημιούργημά τους ( λειτουργούν σημεία παράδοσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε διευθύνσεις αποστολής που δίνουμε μέσω επικοινωνίας με τη σελίδα μας https://www.facebook.com/wowosproject/ ).

Στόχος είναι να συγκεντρωθούν τουλάχιστον χίλια αντικείμενα, χιλίων διαφορετικών χειροτεχνών απ’ όλη την Ελλάδα.

Τα αντικείμενα που θα συγκεντρωθούν θα πωληθούν το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ στο #1wowosbazaar που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα «Επήρεια – Πολιτισμός», Βασ. Κωνσταντίνου 44, Αθήνα, και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Ένωση “Μαζί για το Παιδί”. Έλα μαζί μας και… #kanetokalo


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
1
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Έρχεται το πρώτο wowosbazaar!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format