YES to Sea Tourism Forum 2017


To YES Forum λέει ΝΑΙ στο Θαλάσσιο Τουρισμό με τη διοργάνωση του YES to Sea Tourism Forum την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 στη συνεδριακή αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας» στο Μέγαρο Μουσικής από τις 13:00 μέχρι τις 19:00, κατά τη διάρκεια του International Conference & Exhibition του Posidonia Sea Tourism Forum. Το YES είναι το πρώτο συνέδριο το οποίο τελείται υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Ναυτιλίας, Παιδείας, Τουρισμού, του ΕΟΤ και της πλειοψηφίας των Ελληνικών Πανεπιστημίων και διοργανώνεται από μια ομάδα 45 νέων εθελοντών.

 

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο ανοιχτός διάλογος που ξεκίνησε στα πλαίσια των Ποσειδωνίων 2016 και στον οποίο έλαβαν μέρος περισσότεροι από 1300 συμμετέχοντες πρέπει να συνεχιστεί και ελπίζουμε ότι ολοένα και περισσότεροι θα αφουγκράζονται και θα υποστηρίζουν το όραμα και την προσπάθεια μας.

Οι συμμετέχοντες του YES to Sea Tourism θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να γνωρίσουν την έκθεση του Posidonia Sea Tourism, να παρακολουθήσουν μια συνεδρία yachting, αλλά και να θέσουν τα ερωτήματά τους σχετικά με τους κλάδους της κρουαζιέρας, του yachting, και του θαλάσσιου τουρισμού. Το YES to Sea Tourism Forum θα εξετάσει τις ευκαιρίες που προσφέρονται από αυτούς τους κλάδους και τις δεξιότητες  που απαιτούνται για την επιτυχία σε αυτούς.

Μετά τον χαιρετισμό που θα απευθύνει ο Ηλίας Τσακίρης, CEΟ, American Hellenic Hull,  απαντήσεις στα ερωτήματα των συμμετεχόντων θα δώσουν καταξιωμένα στελέχη του χώρου. Πιο συγκεκριμένα θα συμμετέχουν οι:  Γιώργος Ξηραδάκης, Managing Director, XRTC Business Consultants Ltd. και Πρόεδρος του Propeller Club (Port of Piraeus), ως συντονιστής του πάνελ με ομιλητές τον Διογένη Βενετόπουλο, Partner – Vice President Sales, Variety Cruises, Εμμανουήλ Βορδώνη, Πρόεδρο POSEIDONION GRAND HOTEL – Ex-Executive Director, Thenamaris, Δημήτρης Κουτσολιούτσο, CEO/Founder, Instayacht – Farmers Republic, Κρίση Παλάση, Partner, CTM Hellas, Μαρία Θεοφανοπούλου, Publisher of Greek Travel Pages.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου στα Ελληνικά εξαιρουμένου του διαλόγου του Ukko Metsola, Vice President, Royal Caribbean Cruises Ltd με τους νέους, ο οποίος θα γίνει στα Αγγλικά.

Η εμπειρία στο YES to Sea Tourism δεν τελειώνει εδώ. Μετά το πέρας του πάνελ, στελέχη της ναυτιλιακής βιομηχανίας θα συμμετέχουν στα 4 networking corners ώστε να μιλήσουν στους νέους για τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιούνται και να δεχθούν τα ερωτήματα τους.  Οι θεματικές θα αφορούν τα τμήματα της Ναυτιλιακής Εταιρείας, Startups & Innovation, Τεχνικό Τμήμα  Ναυτιλιακής Εταιρείας και Marine Insurance & Νηογνώμονες.

Το ενδεικτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο http://yes-forum.com/indicative-program/

Η συμμετοχή στο YES to Sea Tourism Forum είναι δωρεάν αρκεί να κάνετε την εγγραφή σας στο http://www.yes-forum.com/registration μέχρι και τις 10 Μαΐου 2017 στις 12 μμ.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0
3 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

YES to Sea Tourism Forum 2017

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format