Hack.4all : Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας για λύσεις σε θέματα προσβασιμότητας και ισότητας


Στις 29 Απριλίου 2017 στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων διοργανώνεται το Hack.4all, ένας διαγωνισμός επιχειρηματικότητας για την ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων σε θέματα προσβασιμότητας και ισότητας.

Το Hack.4all διοργανώνεται από την ethelon με την υποστήριξη του kariera.gr παράλληλα με το Career Fair.4all, της Ημέρας Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα.

Στην έναρξη του Hack.4all θα οργανωθούν οι συμμετέχοντες σε ομάδες οι οποίες θα αναπτυχθούν με τη καθοδήγηση των έμπειρων μεντόρων που θα παρευρίσκονται στο χώρο, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να εμπνεύσουν τους συμμετέχοντες και να τους βοηθήσουν στη τελική παρουσίαση της επιχειρηματική της ιδέα. Στο τέλος της ημέρας, θα παρουσιαστούν οι ιδέες και η κριτική επιτροπή θα αποφασίσει τους νικητές.

Σε ποιους απευθύνεται: Το Hack.4all απευθύνεται σε όλους όσους έχουν ενδιαφέρον για τον επιχειρηματικό χώρο και ευαισθησία σε θέματα αναπηρίας. Προγραμματιστές, marketers ή οποιοσδήποτε έχει κάποια σχετική ιδέα και πάθος να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο, είτε έχει κάποια έτοιμη ιδέα είτε όχι.

Πότε και που: 29 Απριλίου 2017, 9.45πμ – 5.30μμ. Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100 Γκάζι, κτίριο INNOVATHENS – Αεριοφυλάκιο 2

Δηλώσεις συμμετοχής στο https://ethelon.typeform.com/to/LeaO5a

 

Περισσότερες πληροφορίες:

E-mail: hi@ethelon.org

Facebook event του Hack.4all: https://www.facebook.com/events/1839020683090383/


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Hack.4all : Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας για λύσεις σε θέματα προσβασιμότητας και ισότητας

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format