Το Καλοκαίρι ξεκινά με ένα εκρηκτικό DanceMarathon που θα γίνει θεσμός!


Ξεκινήσετε το καλοκαίρι σας με τον πιο εκρηκτικό, δυναμικό, και χορευτικό τρόπο!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Χοροί του κόσμου»οργανώνει ένα δυνατό φεστιβάλ που θα γίνει θεσμός!Με πολυετή εμπειρία στην διεκπεραίωση διάφορων κοινωνικών, ερασιτεχνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων, φέτος, στις  2-4 Ιουνίου 2017, ετοιμαστείτε για ένα Dance Marathon που θα σας μείνει αξέχαστο!

Ελάτε να πάρετε και εσείς μέρος σε κάτι διαφορετικό και εντυπωσιακό – ένα τριήμερο γεμάτο χορούς latin, ballroom, salsa, bachata, kizomba, Αργεντίνικο τάνγκο, oriental, Zumba, Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς κι ό,τι άλλο φανταστείτε!

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου κατευθυνθείτε στο 5* ξενοδοχείο Galini Wellness and Spa Resort στα Καμένα Βούρλα, όπου θα απολαύσετε 50 σεμινάρια χορού για κάθε επίπεδο από 35 επαγγελματίες του χώρου, με διακρίσεις σε Ελλάδα & εξωτερικό σε15 διαφορετικά είδη χορού, και ένα εκρηκτικό danceshow που θα σας μείνει αξέχαστο. Και ενώ οι μέρες θα είναι γεμάτες πάθος για κίνηση, οι νύχτες αναμένονται να γίνουν ακόμα πιο καυτές με δυο ανεπανάληπτα πάρτι καιξεφάντωμα μέχρι πρωίας.

Τo Dance Marathon έχει εξασφαλίσει ειδικές και προσιτές τιμές για την διαμονή των μελών, καθώς και νέων μελών, στο πολυτελές ξενοδοχείο Galini Wellness and Spa Resort. Γι’ αυτό, κάντε σύντομα κράτηση για να επωφεληθείτε τις ασυναγώνιστες τιμές και να ζήσετε με πάθος μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

 

Για πληροφορίες – κρατήσεις:

210 9230302

6939377555

www.dancemarathon.gr

info@dancemarathon.gr

 

Λίγα λόγια για τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Χοροί του κόσμου”

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ιδρύθηκε το 2012 στην Αθήνα από τον Μιχάλη Γκούση, ιδρυτή των σχολών χορού Latin4U, ο οποίος μετά από την πολυετή εμπειρία του στο χώρο θέλησε να προσφέρει κοινωφελώς σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Έτσι, με τους μηδαμινούς πόρους του από τα μέλη του, ο Σύλλογος έχει παράσχει βοήθεια σε οργανισμούς όπως στο Πίκπα της Βούλας, στην Αμυμώνη, στην Ανοιχτή Αγκαλιά, και στη Δρώ.

Ο Σύλλογος αναλαμβάνει οικειοθελώς την διεκπεραίωση κοινωνικού έργου, κατανοώντας τους δύσκολους καιρούς που διέπουμε και θέλοντας όσο μπορεί μέσω των μελών του να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας και την κοινωνία γενικότερα, παρέχοντας μια πιο αισιόδοξη νότα και στοχεύοντας στην εξέλιξη της παιδείας, της τέχνης, της εκπαίδευσης, των στόχων και των ονείρων όλων μας.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο Facebook: https://goo.gl/YwUMwt


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Το Καλοκαίρι ξεκινά με ένα εκρηκτικό DanceMarathon που θα γίνει θεσμός!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format