TEDxPanteionUniversity 2017 – Break The Pattern


Το TEDxPanteionUniversity επιστρέφει δυναμικά, για το τρίτο TEDx event του, ένα χρόνο μετά την πρώτη του επιτυχημένη εκδήλωση, το Μάρτιο του 2016.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου 2017, στον πολυμορφικό χώρο «Προορισμός Παπαστράτος», στον Πειραιά. Αυτή τη φορά, με θέμα ‘Break the Pattern‘, ο σκοπός μας είναι το κοινό να εμπνευστεί ώστε να πάρει θάρρος να κάνει ξεχωριστά πράγματα, χωρίς φόβο, μακριά από τις φόρμες που επιβάλλει η κοινωνία.

 

Σε μια προσπάθεια διάδοσης και υποστήριξης της διαφορετικότητας το TEDxPanteionUniversity μέσα από τις ομιλίες και τα performances θα παρουσιάσει ιδέες που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο και πάνε ένα βήμα μπροστά. Στόχος είναι να ακουστούν μικρές και μεγάλες πράξεις που έχουν κάτι διαφορετικό να σου πουν, δίνουν μια νέα οπτική στα πράγματα.

 

Για μια ακόμα φορά, το TEDxPanteionUniversity έχει δωρεάν είσοδο, διατηρώντας τον κοινωνικό χαρακτήρα που έχει δείξει από την έναρξή του.

 

Αυτή τη φορά, ζητάμε από τους συμμετέχοντες να προσφέρουν αντί εισιτηρίου ένα βιβλίο, κατά προτίμηση παιδικό, ώστε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μία δανειστική βιβλιοθήκη που θα στεγαστεί στο The Cube Athens.

Το The Cube Athens είναι ένας συνεργατικός χώρος για startupers που, μεταξύ άλλων, έχει δημιουργήσει το SOLE Greece Project, ένα αυτοργανωμένο πρόγραμμα διδασκαλίας για παιδιά προσφύγων.

 

Μείνετε συτονισμένοι στη σελίδα μας στο facebook για περισσότερες πληροφορίες.

 

Save the date και σας περιμένουμε.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0
5 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

TEDxPanteionUniversity 2017 – Break The Pattern

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format