Ξεκίνα το επιχειρηματικό σου ταξίδι στο ThinkBiz Academy!


Είσαι άτομο που ζει για να μαθαίνει και να αναπτύσσεται συνεχώς; Έχεις καινοτόμες ιδέες τις οποίες θέλεις να μάθεις πως να εξελίξεις;

 

H ευκαιρία να συμμετέχεις σε κάτι ξεχωριστό και δημιουργικό είναι εδώ και λέγεται ThinkBiz Academy. Το πιο βιωματικό  2ήμερο πολυσυνέδριο έρχεται για πρώτη φορά από το ThinkBiz  στις 12 & 13 Μαΐου και φιλοξενείται στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Στόχος της εκδήλωσης είναι η γνωριμία, εξοικείωση και εκπαίδευση των νέων με την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

 

Κατά τη διάρκεια των 2 ημερών, θα βρεθείς μαζί με επιτυχημένους επιχειρηματίες και startuppers και θα ακούσεις για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προσφέρει η ενασχόληση με την επιχειρηματικότητα αλλά και θα εμπνευστείς, από το δικό τους ξεκίνημα, τις  δυσκολίες και αποτυχίες τους αλλά και πως τελικά έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα.

 

Και  ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις; Μα φυσικά, βιωματικά! Εξέχοντα στελέχη της αγοράς θα μοιραστούν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους μαζί σου, παραδίδοντας εξειδικευμένα workshops, τα οποία θα βασίζονται σε real case studies και βιωματικές ασκήσεις.

 

Όμως η δράση δεν σταματάει εκεί! Στόχος μας είναι η επαγγελματική και προσωπική σου εξέλιξη μέσα από μια διαφορετική εκπαιδευτική εμπειρία , για αυτό σε περιμένουν μοναδικά happenings και παιχνίδια με πολλά δώρα.

Εάν λοιπόν  είσαι φοιτητής ή νέος από 18 – 30 ετών,  θέλεις να εξερευνήσεις τον κόσμο των επιχειρήσεων και έχεις νέες και φρέσκιες ιδέες για το μέλλον,μην χάνεις χρόνο!

 

Κλείσε το εισιτήριό σου εδώ, και κάνε join στη πιο βιωματική Ακαδημία Επιχειρηματικότητας!

 

Τα πάντα γύρω μας εξελίσσονται.. Εσύ;


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0
2 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Ξεκίνα το επιχειρηματικό σου ταξίδι στο ThinkBiz Academy!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format