5 Πράγματα που δεν χρειάζεται να αλλάξεις ακόμα και αν η οικογένειά σου διαφωνεί


Η οικογένεια μας είναι τα άτομα για τα οποία νοιαζόμαστε πιο πολύ , αυτοί που είναι δίπλα μας ότι και αν γίνει. Παρ ‘ όλα αυτά συχνά διαφωνούμε μαζί τους. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε διαφορετικές ηλικίες και διαφορετικές απόψεις για τη ζωή. Όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να αλλάξεις στον εαυτό σου όσο και αν διαφωνεί η οικογένεια σου.

  1. Το επάγγελμα που θα ακολουθήσεις. Αν θέλεις να γίνεις γιατρός ή μουσικός εξαρτάται από εσένα. Συχνά οι γονείς μας προσπαθούν να μας επηρεάσουν και να μας πουν τι θεωρούν καλό για εμάς. Καλό είναι να ακούσουμε τι συμβουλή τους αλλά να μην αλλάξουμε τελείως αυτό που έχουμε αποφασίσει γιατί αλλιώς θα κάνουμε μια δουλειά που ευχαριστεί άλλους.
  2.  Οι πολιτικές σου απόψεις. Πολλές φορές οι πολιτικές σου απόψεις δεν συμβαδίζουν με των γονιών σου αλλά αυτό είναι φυσικό να συμβαίνει γιατί ο κάθε ένας μπορεί να πιστεύει κάτι άλλο. Μην τις αφήσεις να δημιουργήσουν κενό ανάμεσα σας αλλά και μην τις αλλάξεις.
  3. Οικογένεια. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να αποκτήσουν παιδί άλλοι που δεν θέλουν να δημιουργήσουν οικογένεια και άλλοι που δεν έχουν αποφασίσει ακόμα. Αυτό είναι μια μεγάλη απόφαση που επηρεάζει μόνο εσένα.
  4. Τα πιστεύω σου. Το πιο συχνό φαινόμενο είναι ολοι μέσα σε μια οικογένεια να έχουν ίδια θρησκεία και πιστεύω. Αλλά και να είναι διαφορετικά δεν σημαίνει ότι είναι πρόβλημα γιατί είναι πράγματα πολύ προσωπικά.
  5. Η προσωπικότητα σου. Μπορεί να υπάρχουν πράγματα που να ενοχλούν την οικογένεια σου αλλά μην αφήσεις κανέναν να αλλάξει το χαρακτήρα και τη προσωπικότητα σου.

Σίγουρα η οικογένεια σου νοιάζεται για σένα όμως ο κάθε ένας μας  έχει τις δικές του προτιμήσεις. Μην αισθανθείς ότι πρέπει να αλλάξεις κάτι επειδή η οικογένεια σου διαφωνεί με αυτό.

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
1
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

5 Πράγματα που δεν χρειάζεται να αλλάξεις ακόμα και αν η οικογένειά σου διαφωνεί

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format