Πως να περάσεις τα Χριστούγεννα χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα


Σε λίγες μέρες έρχονται τα Χριστούγεννα και έχεις ήδη ξοδέψει αρκετά λεφτά σε δώρα για τους αγαπημένους σου. Εμείς σκεφτήκαμε μερικούς τρόπους για να περάσετε πολύ ωραία αυτές τις μέρες χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα!

1. Μαζευτείτε με τους φίλους σου σπίτι. Μπορείτε να οργανώσετε την τέλεια παραμονή πρωτοχρονιάς! Κάλεσε τους φίλους σου, πες τους να φέρει ο κάθε ένας ένα ποτό για να συνδυάσετε το φαγητό που θα έχεις μαγειρέψει.

2. Επιστροφή στη φύση ή μάλλον στο χωριό σου όπου όχι μόνο θα δεις τους συγγενείς σου αλλά θα γυρίσεις πίσω και με επιπλέον χρήματα.

3. Πήγαινε στα party που σε έχουν προσκαλέσει! Σίγουρα έχεις πολλές προσκλήσεις για αυτό πάρε τη παρέα σου και φύγατε! Επίσης μη σνομπάρετε τα party των δήμων.

4. Οργάνωσε ανταλλαγή δώρων! Ο κάθε ένας παίρνει ένα δώρο και δίνει ένα άλλο. Επίσης μπορείτε να αγοράσετε δώρα από bazaar γιατί είναι πρωτότυπα , οικονομικά και συνήθως βοηθάτε στην ενίσχυση ενός σημαντικού σκοπού. Αξίζει το κόπο!

5. Νοικιάστε χώρο για να οργανώσετε ένα party από τα κλείσετε τραπέζι σε ένα club ή σε ένα εστιατόριο. Αν είστε μεγάλη πάρε συμφέρει!

Να λοιπόν πως θα περάσετε όμορφα τις γιορτές και με λίγα χρήματα!

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
1
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
1
Win
WTF WTF
0
WTF

Πως να περάσεις τα Χριστούγεννα χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format