4+1 ιδέες για το τέλειο ραντεβού


Τα πρώτα ραντεβού μπορεί κάποιες φορές να είναι πολύ ‘’άβολα’’. Άβολα από την άποψη ότι, τις περισσότερες φορές είμαστε κάπως μαγκωμένοι και σκεφτόμαστε πάρα πολύ αυτά που θα πούμε. Όταν έρθει η στιγμή να μιλήσουμε και πετάξουμε μια μικρή βλακεία , τότε είναι το άβολο σημείο που θέλουμε να ανοίξει η γη να μας καταπιεί. Με στόχο να αποφύγεις στο επόμενο ραντεβού σου αυτήν την άβολη στιγμή, σου προτείνουμε 5 θέματα πάνω στα οποία θα επικεντρωθείς σε ένα ραντεβού.

  1. Μίλα σοβαρά για τον εαυτό σου. Προσοχή! Είπαμε να μιλήσεις σοβαρά, όχι να αρχίσεις να μιλάς αποκλειστικά για τον εαυτό σου, βρίσκεσαι σε ραντεβού και ΟΧΙ σε συνέντευξη.
  2. Μην μιλάς πάρα πολύ. Προσπάθησε να μην ξεχνάς ότι θες να γνωρίσεις τον άλλον, άρα πρέπει να μιλάς τόσο όσο για εσένα και έπειτα να δίνεις τον λόγο στον άλλον.
  3. Μίλα για ταξίδια που έχεις πάει και άμα δεν έχεις πάει για τα μέρη που θέλεις να επισκεφτείς μελλοντικά.
  4. Πες κάποια από τα μυστικά σου. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσεις μια σύνδεση μεταξύ σας και ο άλλος θα αισθανθεί ότι ενδιαφέρεσαι για εκείνον.
  5. Να είσαι ο εαυτό σου. Δεν χρειάζεται ούτε στιγμή να υποκριθείς κάτι που δεν είσαι και πίστεψε με εάν υποκριθείς αργά ή γρήγορα θα φανεί.

Εάν έχεις αυτές τις 5 προτάσεις στο μυαλό σου δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Βάλε τα αγαπημένα σου ρούχα και το χαμόγελό σου και είναι σίγουρο πως το επόμενο ραντεβού θα είναι τέλειο!

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
1
Fail
Geeky Geeky
1
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

4+1 ιδέες για το τέλειο ραντεβού

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format