Σε αυτές τις γιορτές κάνε τη διαφορά


Συνήθως αυτό που θεωρούμε ως προτεραιότητα μας τις γιορτές είναι να ψωνίζουμε δώρα και ξεχνάμε τι πραγματικά σημαίνουν οι γιορτές των χριστουγέννων. Βρισκόμαστε λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου και για αυτό πρέπει να σκεφτούμε πόσο μας άλλαξε αυτός ο χρόνος,  να δείξουμε στην οικογένεια και τους φίλους μας τι πραγματικά σημαίνουν για μας , και να σκεφτούμε όλες τις στιγμές που μας χάρισαν αυτό το χρόνο. Για να τους το δείξουμε αυτό δεν αρκούν τα δώρα αλλά να περάσουμε χρόνο μαζί τους δείχνοντας τους την αγάπη μας. Επίσης αυτές τις γιορτές έχεις την ευκαιρία να δείξεις την αγάπη σου και σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις ώστε να μπεις τελείως στο πνεύμα των χριστουγέννων. Δηλαδή :

  1. Δώρησε τα παλιά σου ρούχα ,παιχνίδια ή ακόμα και φαγητό  σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη ώστε να μην τους λείπουν για τα Χριστούγεννα.
  2. Στείλε δώρο σε ένα παιδί που βρίσκεται στο νοσοκομείο. Μπορείς να ρωτήσεις σε ένα νοσοκομείο πως μπορείς να δώσεις ένα παιχνίδι, φτιάχνοντας  και μια ωραία κάρτα  σε κάποιο παιδί που θα μείνει τα Χριστούγεννα εκεί ,  για να το κάνεις ευτυχισμένο παρόλο  που δεν θα μπορέσει να είναι σπίτι του.
  3. Μοίρασε σακουλίστες με φαγητό στους άστεγους.Το να δίνεις όσα λεφτά μπορείς στους άστεγους  είναι πάντα μια σημαντική βοήθεια αλλά όλοι ξέρουμε ότι τις γιορτινές μέρες το φαγητό που έχουμε σπίτι μας πολλές φορές περισσεύει. Οπότε μπορείς να το βάλεις σε σακούλες και να το δίνεις όπου περνάς.
  4. Δώρησε λεφτά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση . Οι  οργανισμοί που βοηθούν παιδιά συνεχώς προσπαθούν για να παρέχουν φαγητό νερό εμβόλια και εκπαίδευση σε παιδιά που το έχουν ανάγκη πόσο μάλλον στα παιδιά των προσφύγων.

Τα παραπάνω θα σε βοηθήσουν και να μπεις στο κλίμα των χριστουγέννων αλλά και να εκτιμήσεις ότι έχεις μέχρι τώρα γιατί πολλά πράγματα αλλάζουν σε ένα χρόνο!

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
1
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
2
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Σε αυτές τις γιορτές κάνε τη διαφορά

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format