Πως να ξεπεράσεις ένα χωρισμό


Εσύ με τη πληγωμένη καρδιά , που κοιμάσαι στον καναπέ κρεβάτι γιατί δεν σε χωράει πια το στρώμα, εσύ που θέλεις να φύγεις για να ξεχάσεις , που διαβάζεις και ξανά διαβάζεις παλιά μηνύματα ότι ώρα και να είναι , που κοιτάς παλιές σας φωτογραφίες , που περιμένεις ώρες πάνω από το τηλέφωνο μήπως και σε θυμηθεί ήρθε η στιγμή να το ξεπεράσεις . Χώρισες , πόνεσες , έκλαψες , ανέλυσες τον χωρισμό με όλους σου τους φίλους. Άκουσες όλα τα λυπητερά τραγούδια και καλά έκανες χρειάζεται να το βιώσεις και αυτό  όμως  πρέπει να σταματήσεις να στεναχωριέσαι. Διάβασε λοιπόν τι να κάνεις.

  1. Μην καταπιέζεις τα συναισθήματα σου. Κλάψε , γέλα , θύμωσε θα νιώσεις καλύτερα και ανακούφιση.
  2. Μην χάνεις την αυτοεκτίμηση σου. Επειδή η σχέση σου εξαφανίστηκε δε σημαίνει ότι εξαφανίστηκαν και όλα τα καλά σου στοιχεία. Σκέψου ποια είναι τα θετικά του χαρακτήρα σου και ότι σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα.
  3. Μείνε για ένα διάστημα μόνος. Μην ξεκινήσεις μια καινούργια σχέση αν δεν έχεις ξεπεράσει την προηγούμενη. Δεν υπάρχει λόγος να πληγώσεις κάποιον άλλον και δεν χρειάζεσαι αυτόν τον άλλον για να νιώσεις καλύτερα.
  4. Το ποτό δεν είναι λύση. Μην πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις ίσα ίσα θα σε σπρώξει να στείλεις ένα  μήνυμα που το επόμενο πρωί θα έχεις μετανιώσει.
  5. Μην προσπαθείς να ξεχάσεις όσες στιγμές περάσατε μαζί. Το παρελθόν δεν μπορείς να το διαγράψεις, ωστόσο μπορείς να μάθεις από αυτό.
  6. Να μιλάς με τους φίλους σου οπότε το χρειάζεσαι. Δε τους γίνεσαι βάρος. Οι φίλοι είναι μαζί στα καλά αλλά και στα κακά.
  7. Κράτα απόσταση.  Αν χώριζες πριν κάποια χρόνια δε θα υπήρχε το Facebook για να σου δείχνει τι κάνει και πως περνάει οπότε μη θεωρήσεις κατινιά το να τον διαγράψεις.
  8. Να θυμάσαι ότι υπάρχει ελπίδα. Μπορεί να νομίζεις ότι όλα τελείωσαν αλλά θα έρθει η στιγμή που δε θα το σκέφτεσαι πια.

Όταν χωρίζεις πονάς και για να περάσει ο πόνος μπορείς να  βρίσκεσαι  με ανθρώπους που αγαπάς, που σε κάνουν να περνάς καλά!

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
1
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Πως να ξεπεράσεις ένα χωρισμό

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format