Σχέσεις Λαβύρινθοι


Οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να παρομοιαστούν με ένα λαβύρινθο. Κάνεις το πρώτο βήμα και μόλις μπεις απλά προχωράς, προχωράς και άμα σου αρέσει συνεχίζεις να ανακαλύπτεις μονοπάτια, άμα δεν σου αρέσει προσπαθείς να βρεις την έξοδο. Σε έναν λαβύρινθο όμως δεν ξέρεις αν θα καταφέρεις να βρεις την έξοδο, δεν είναι πάντα τόσο εύκολο. Το ίδιο ισχύει και σε μία σχέση, πάντα όταν ο ένας θέλει να φύγει ο άλλος δεν αισθάνεται το ίδιο, τότε ο δεύτερος κάνει ότι μπορεί για να μην αφήσει τον άνθρωπό του να φύγει.

Αυτό που συχνά λέγεται είναι πως αν αγαπάς και νοιάζεσαι τον άλλον πραγματικά πρέπει να τον αφήσεις ελεύθερο. Αλλά πόσο εύκολο είναι να αφήσεις κάποιον με τον οποίο έχεις μοιραστεί στιγμές, λύπες, χαρές; Πόσο ήρεμος μπορείς να είσαι όταν βλέπεις τον άνθρωπο σου να θέλει να απομακρυνθεί από εσένα;

Δεν είναι καθόλου εύκολο. Ο πόνος και η ψυχική αδυναμία σε κατακλύζουν, νιώθεις ευάλωτος και τα πράγματα που σκέφτεσαι δεν συνοδεύονται από λογική. Προσπαθείς με επίκληση στο συναίσθημα να κρατήσεις τον άλλον δίπλα σου, γίνεσαι κομμάτια και απλά δεν σε ενδιαφέρει που έχασες και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας που σου είχε απομείνει.

Όταν συνειδητοποιήσεις πως όλη αυτή η συναισθηματική έκρηξη και η διαρκή επιμονή να πείσεις τον άλλον να μείνει δεν είχε ανταπόκριση είναι στο χέρι σου πως θα πράξεις. Είναι επιλογή σου το εάν θα παραμείνεις άπραγος περιμένοντας ή εάν θα βρεις την δύναμη να αναζητήσεις την έξοδο από αυτόν τον λαβύρινθο.

What's Your Reaction?

Angry Angry
1
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
1
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Σχέσεις Λαβύρινθοι

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format