5 Βήματα για να ξεπεράσεις τη φάση που περνάει η σχέση σου


Μπορεί στην αρχή όλα να ήταν αγάπες, λουλούδια και πεταλούδες αλλά αργά η γρήγορα η πραγματικότητα σε χτυπάει σε χτυπάει κατακούτελα και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα.

Φυσικά, όλα μπορούν να ξεπεραστούν αν υπάρχει θέληση και ενδιαφέρον για τον άνθρωπο με τον οποίο είσαι μαζί.

  1. Αναγνώρισε το πρόβλημα: Το να αντιμετωπίζεις τη δυσκολία που περνάει η σχέση σου με άρνηση όχι απλά δε θα λύσει κανένα απολύτως πρόβληα, αλλά θα μεγαλώσει το χάσμα που έχεις με το σύντροφό σου.Πρέπει να βρεις τι έχει πάει λάθος και να το αντιμετωπίσεις με ειλικρίνεια.
  2. Άρχισε να επικοινωνείς: Αφότου εντωπίσεις τη στραβή, πρέπει να αρχίσεις να μιλάς και να ενθαρρύνεις και το σύντροφό σου να μιλήσει. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, οπότε αν δεν επιχειρήσετε να γεφυρώσετε το χάσμα, η σχέση δε θα μπορεί να συνεχιστεί.
  3. Σπάσε τη ρουτίνα της σχέσης: Αν είστε καιρό μαζί, και έχετε αποκτήσει κοινό πρόγραμμα και συνήθειες, άλλαξέ τα. Είναι ανάγκη να επιστρέψει ο αυθορμητισμός στη σχέση και αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με μικρές εκπλήξεις, μικρές εκδρομές εκτός προγράμματος και οτιδήποτε άλλο μπορέσεις να σκεφτείς.
  4. Μάθε να συμβιβάζεσαι: Όταν είσαι σε μία σχέση πρέπει να μάθεις να κάνεις πέρα πολλές φορές τα δικά σου θέλω, για να δώσεις χώρο και στο σύντροφό σου να αναπνεύσει. Ο συμβιβασμός σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι μονόπλευρος, γιατίέτσι η σχέση παύει να είναι υγιής.
  5. Θυμήσου γιατί είσαι μαζί με το σύντροφό σου: Αντί να σκέφτεσαι τα πράγματα που σας χωρίζουν, θυμίσου τι είναι αυτό που σας ενώνει.

Αν πιστεύεις ότι η σχέση σου αξίζει, κάνε μερικές μικρές αλλαγές και θα βγείτε και οι δύο πιο δυνατοί, μαζί, μετά από αυτή τη φάση.

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
1
Cute
Fail Fail
1
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
1
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
1
Win
WTF WTF
0
WTF

5 Βήματα για να ξεπεράσεις τη φάση που περνάει η σχέση σου

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format