5 είδη φίλων που θα συναντήσεις


Ακόμα και αν δεν σου αρέσει να βάζεις τους ανθρώπους σε κατηγορίες , είναι δύσκολο να μην παραδεχθείς ότι τα παρακάτω στοιχεία βρίσκονται σε κάποιους από τους πολλούς ανθρώπους που θα γνωρίσεις στη ζωή σου. Είτε τελείωσες το σχολείο ή το πανεπιστήμιο αυτοί είναι οι 5 τύποι φίλων που θα συναντήσεις.

  1. Οι φίλοι που θέλουν κάτι παραπάνω

Αν είσαι κοπέλα και απολαμβάνεις να κάνεις παρέα περισσότερο με αγόρια επειδή θεωρείς ότι μπορείς να συζητήσεις πιο ενδιαφέροντα θέματα , θέματα που σου ταιριάζουν πιο πολύ να ξέρεις πως ίσως μπορεί να δημιουργηθούν  προβλήματα. Μπορεί ο ένας από τους δύο να αρχίσει να νιώθει πράγματα για τον άλλον και τότε οι λόγοι που έχετε για αυτή τη φιλία είναι διαφορετικοί. Ο ένας περιμένει να συμβεί κάτι παραπάνω και ο άλλος απλά θέλει να περνάει καλά.

  1. Οι φίλοι που σου μιλάνε μόνο όταν χρειάζονται κάτι από εσένα

Όταν πρόκειται για άτομα που στην αρχή σε χαιρετάνε , σε ρωτάνε τι κάνεις και μετά κατευθείαν σου λένε αυτό που θέλουν. Μπορεί να είναι κάτι που χρειάζονται ή μπορεί απλά να σε ρωτάνε για κουτσομπολιό. Αυτούς τους ανθρώπους ή τους αγνοείς ή τους βοηθάς η επιλογή είναι δική σου.

  1. Οι φίλοι που σε αγαπάνε για αυτό που πραγματικά είσαι

 

Αυτοί θα θελήσουν να είναι δίπλα σου σε ότι σου συμβαίνει , θα επιδιώξουν να σε συναντήσουν ακόμα και αν το πρόγραμμα τους είναι φορτωμένο, γιατί θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί σου. Σε μια τέτοια φιλία έχουν επενδύσει και οι δύο.

 

  1. Οι φίλοι που είναι όλο λόγια

Είναι οι άνθρωποι που σου λένε ότι σε αγαπάνε αλλά δε κάνουν καμία προσπάθεια για να σε δουν. Σίγουρα σου έχουν πει “Ναι θα κανονίσουμε!” αλλά τελικά δε κανονίσατε ποτέ να βγείτε. Μπορεί να έχουν πολλά πράγματα να κάνουν ή να κάνεις μήνες να τους δεις αλλά όταν λες κάτι να το εννοείς.

  1. Οι φίλοι που δεν είναι στη πραγματικότητα φίλοι σου

Έχετε βγει κάποιες φορές , έχετε συζητήσει αρκετά όμως δεν απαντάνε στα μηνύματα σου και όταν σε βλέπουν συμπεριφέρονται σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Η συμβουλή μου είναι να μην περιμένεις τίποτα από αυτούς τους ανθρώπους.

Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι όλοι οι άνθρωποι που θα γνωρίσεις είναι έτσι όμως, υπάρχουν και καλό θα ήταν να τους έχεις στο μυαλό σου.

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
1
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

5 είδη φίλων που θα συναντήσεις

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format