Έρωτας και λάθος timing: Τι γίνεται;


Τυχαίνει να γνωρίσεις κάποιον με τον οποίον ταιριάζετε απόλυτα. Για παράδειγμα σας αρέσουν τα ίδια πράγματα , συμπληρώνει τις φράσεις σου και ίσως σε ξέρει καλύτερα από τον ίδιο σου τον εαυτό. Όλα αποκτούν πολύ ενδιαφέρον όταν βρίσκεται κι αυτός εκεί, όση ώρα και να περνάτε μαζί νιώθεις ότι δεν είναι αρκετή. Όμως το πρόβλημα είναι ότι έχει σχέση ή ότι μένει πολύ μακριά ή ότι υπάρχει κάποιο πρόσωπο που για τους δικούς του λόγους εμποδίζει την εξέλιξη της σχέσης. Όπως και να έχει δεν μπορεί να είναι μαζί σου.

Και τώρα πως θα τα ξεπεράσεις; Στην περίπτωση που έχει σχέση δέξου την αλήθεια. Είναι σκληρό αλλά πρέπει να την αναγνωρίσεις. Είναι μαζί της και δεν θα την αφήσει για σένα. Επανάλαβε το ξανά και ξανά μέχρι να σταματήσεις να ελπίζεις και βρες διεξόδους που θα σε βοηθήσουν να απομακρυνθείς από αυτόν. Αναγνώρισε ότι δεν είναι όλα τόσο ρόδινα όσο τα έχεις φανταστεί. Όταν ο άλλος είναι μακριά, στο μυαλό σου έχεις μόνο τις όμορφες στιγμές που έχετε περάσει μαζί όμως στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Όταν υπάρχει ένα ενδιάμεσο πρόσωπο που επηρεάζει τη σχέση σας δηλαδή όταν ο συνδετικός σας κρίκος υπονομεύει τη σχέση σας, είτε βάζοντας λόγια είτε με το να σας κρατάει σε απόσταση πρέπει να το καταλάβεις , να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να επιδιώξεις μία άμεση επικοινωνία μαζί του. Το να συνεχίζεις να ελπίζεις σε εμποδίζει να προχωράς.

Αξίζει τόσο πολύ μια ανεκπλήρωτη αγάπη ώστε να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τη ζωή σου ; Η επιλογή είναι δική σου. Αναρωτήσου αν όντως τον θέλεις τόσο πολύ ή αν επιμένεις μόνο από εγωισμό.

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
1
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
1
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
1
Love
OMG OMG
1
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Έρωτας και λάθος timing: Τι γίνεται;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format