3 τρόποι να ξεπεράσεις το απωθημένο σου


Δε νομίζω πως υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που δεν έχει βιώσει, έστω και στο ελάχιστο, έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Ξέρεις, αυτόν τον φίλο σου από το λύκειο που πάντα γούσταρες και σε ένα πάρτι ήρθατε πιο κοντά, αλλά τελικά πολύ κακό για το τίποτα, και πάει λέγοντας.

Σίγουρα αυτή τη στιγμή που διαβάζεις έχεις κάποιον στο μυαλό σου. Αυτό που δεν έχεις στο μυαλό σου είναι πώς να ξεπεράσεις το απωθημένο σου. (Αν ξέρεις, εύγε! Όχι, αλήθεια! ΜΠΡΑΒΟ!)

Εμείς σου προτείνουμε τρεις τρόπους να ξεπεράσεις τα απωθημένα σου και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο αυτό ταξίδι.

  1. Εκπλήρωσέ το. Θα μας πεις, αν μπορούσες, θα το είχες ήδη κάνει, κι εμείς θα σου πούμε ότι ίσως θα μπορούσες να έχεις προσπαθήσει περισσότερο. Αλλά αν όντως σε ενδιαφέρει κι αν όντως γίνεται, προσπάθησέ το!
  2. Αν δε γίνεται (σε περιπτώσεις που ο άμεσα ενδιαφερόμενος έχει σχέση για παράδειγμα) αφιέρωσε χρόνο στην παρέα σου. Θα βγεις έξω, θα γνωρίσεις κόσμο, θα περάσεις τέλεια και ο χρόνος θα κάνει όλα τα υπόλοιπα. Το σημαντικό είναι να μην προκαταβάλεις αλλά και να μην εκβιάζεις καταστάσεις. (Σε εσένα μιλάω, ναι, που στέλνεις απεγνωσμένα μεθυσμένα μηνύματα)
  3. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου. Το να είσαι single δεν είναι δα και θανάσιμο αμάρτημα αγαπητέ/αγαπητή. Άκου την αγαπημένη σου μουσική, διάβασε βιβλία, άραξε βλέποντας ταινίες και γενικά κάνε ό,τι μπορείς για να ανακαλύψεις τον εαυτό σου.

Αν τίποτα δεν πάει βάσει σχεδίου, υπάρχει και το αλκοόλ…

What's Your Reaction?

Angry Angry
7
Angry
Cute Cute
7
Cute
Fail Fail
13
Fail
Geeky Geeky
3
Geeky
Lol Lol
2
Lol
Love Love
4
Love
OMG OMG
4
OMG
Win Win
5
Win
WTF WTF
8
WTF

3 τρόποι να ξεπεράσεις το απωθημένο σου

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format