Εμείς οι single


Όταν όλοι είναι σε σχέση. Όταν όλοι σου οι φίλοι δηλώνουν ερωτευμένοι και ζευγαράκια περπατάνε χαρούμενα και ανέμελα δίπλα σου, σπρώχνοντας σε και υπενθυμίζοντας σου για εκατοστή φορά ότι είσαι μόνος. Τι κάνεις ; Κάθεσαι σπίτι σου και κλαις σκεπτόμενος πως εσύ με την αγάπη μάλωσες. Όχι. Η απάντηση δεν είναι αυτή, εσύ περνάς και μόνος σου καλά.

Συγνώμη κιόλας, επειδή οι περισσότεροι γύρω σου βρίσκονται σε σχέση πρέπει να ακολουθήσεις και εσύ; Όχι βέβαια. Κάνεις τη διαφορά. Πόσο θετικό είναι το ότι μπορείς να βγαίνεις όποτε και με όποιον θέλεις. Πόσους τσακωμούς και συναισθηματική πίεση γλυτώνεις δεν περιγράφεται. Είσαι ελεύθερος να κάνεις τις επιλογές σου, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις αναφορά σε κανέναν. Και το καλύτερο μπορείς να ερωτευτείς όσες φορές θες.

Ξέρω ότι υπάρχουν στιγμές που θα ήθελες να είσαι με κάποιον. Να περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί του, να ξέρεις ότι κάποιος σε νοιάζεται και σε υπολογίζει κάθε στιγμή. Αλλά μετά θυμάσαι ότι δεν θα άντεχες και πολύ τον έλεγχο. Οπότε ξεχνάς αυτό το παράπονο. Μεταξύ μας, καλό είναι να ‘’δοκιμάσεις’’ τον εαυτό σου σε μια σχέση. Έτσι καταλαβαίνεις το κατά πόσο μπορείς να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις και να κάνεις υποχωρήσεις.

Όμως δεν είναι για όλους αυτή η δοκιμασία. Κάποιοι είναι απόλυτοι και αποφεύγουν συνειδητά τις σχέσεις και σε άλλους απλά δεν έτυχε. Σε όποια κατηγορία και εάν ανήκεις, κάποια στιγμή θα έρθει και η ώρα σου θες δεν θες. Μέχρι τότε απόλαυσε την ελευθερία σου.

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
3
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
1
WTF

Εμείς οι single

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format