Εγώ + Εσύ= Συγκάτοικοι για πάντα.. Η μήπως όχι;


Περπατάει στα δυο πόδια, κινείται συνήθως με σταθερή ταχύτητα 0.5 m/s και βγάζει περίεργους ήχους από το στόμα όταν πρόκειται να επικοινωνήσει που γίνονται πολύ πιο αισθητοί όταν είμαστε κουρασμένοι… Νομίζω είναι προφανές πως σήμερα την τιμητική τους έχουν οι συγκάτοικοι και όπως όλοι, έτσι και αυτοί έχουν τη θετική και την αρνητική τους πλευρά.Αυτες λοιπόν τις πλευρές θα αναλύσουμε σήμερα και πως επηρεάζουν τη δική μας ζωή.

1) ΔΙΑΙΤΑ Ή ΜΗΠΩΣ YOLO ;

ΔΙΑΙΤΑ: Αυτό θα γίνει μόνο αν ο/η συγκάτοικος ξυπνάει κάθε πρωί για τη καθημερινή του φωτογράφιση με μαγιό για χάρη περιοδικών με κεντρικό θέμα τη γυμναστική. Οπότε φρόντισε λίγο τις επιλογές σου, μιας και θα νιώθεις άσχημα αν το βραδινό σου είναι μια πίτσα, δυο πίτες με γύρο απ’ολα με έξτρα σος και μια γουρουνοπούλα (έτσι για να ανοίξει η όρεξη), ενώ παράλληλα ο συγκάτοικος θα τρώει τη σαλατούλα του…Καλή δικαιολογία για να χάσουμε μερικά κιλάκια δεν νομίζεις;

YOLO: Αγαπημένο ΓΙΟΛΟ, αφού εδώ ο συγκάτοικος είναι το άλλο σου μισό, και τι εννοώ; Ας το εξηγήσω καλύτερα με ένα παράδειγμα.
Παράδειγμα: Είστε στο σαλόνι πάνω από τα laptops σας. Είναι βράδυ (κοντεύει 11) και είναι καθημερινή. Τα αμήχανα βλέμματα έχουν ξεκινήσει από τις 10. Βλέμματα προς τη κουζίνα κυρίως. Σηκώνεσαι για να δώσεις στον συγκάτοικο να καταλάβει ότι πλησιάζει η σημαντικότερη ώρα της ημέρας ( το φαγητό). Πας στο ψυγείο και επιβεβαιώνεις την αρχική σου θεωρία ότι δεν έχει τίποτα και κάθεσαι χωρίς να μιλήσεις στην αρχική σου θέση. Σε κοιτάει με λάγνο βλέμμα, τον κοιτάς και εσύ με βλέμμα απογοήτευσης και ήττας στο πρόσωπο. Ύστερα ο συγκάτοικος κοιτώντας σε, σου δίνει να καταλάβεις πως σκέφτεται το ίδιο, τρελό και αρρωστημένο πράγμα με εσένα… Έτσι μετά από μισή ώρα καταλήγετε να τρώτε στο σαλόνι σαν να μην υπάρχει αύριο…
Αυτό είναι το άλλο σου μισό και το αγαπάς, παραδέξου το!

2) ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ Ή ΜΗΠΩΣ PARTY;

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ: Καημένο μου παιδί. Μένεις με συγκάτοικο ο οποίος δεν πίνει; Η λέξη ποτό δεν υπάρχει καν στο καθημερινό σας λεξιλόγιο; Τότε κάνεις αποτοξίνωση και δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα. Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου μικρέ μου φοιτητή, γιατί αν δεν πίνεις λίγο ( ο κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται διαφορετικά τη ποσότητα όταν είναι σχετικά αόριστη) κρασί με το φαγητό σου, όπως συνιστούν οι γιατροί τότε τι θα απογίνεις; Τέλος πάντων δεν θα ασχοληθούμε άλλο μαζί σου.

PARTY : Όταν δεν έχεις συγκάτοικο τα πίνεις μόνος σου και τότε θεωρείσαι μπεκρής ή ερωτικά απογοητευμένος κ.ο.κ.. Όταν τα πίνεις με έναν συγκάτοικο τότε απλά χαλαρώνετε και έχετε μια ωραία και χαλαρή ατμόσφαιρα. Τι γίνεται όμως όταν έχεις 2 συγκατοίκους; LET’S PARTYYYY… Επειδή όμως θέλετε λόγο για να γιορτάσετε βρίσκετε (μα τι άλλο; ) το φαντασμαγορικό γεγονός ότι έχει περάσει ένας χρόνος από πέρσι σαν σήμερα ή ότι κάποιος κάπου σήμερα έχει γενέθλια. Ας το γιορτάσουμε λοιπόν!!!

3) ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ Ή ΜΗΠΩΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ;

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ: Λοιπόν τα πράγματα εδώ είναι απλά. Μένεις με συγκάτοικο; Καθαρίζεις! Θες δεν θες μικρέ/η μου θα καθαρίσεις. Δεν μένεις πια με τη μανούλα οπότε πάρ’το απόφαση να ησυχάσει και ο άλλος ο καημένος συγκάτοικος που θέλει το πιο απλό. Ένα σπίτι ΚΑΘΑΡΟ! Βέβαια όταν μένεις με κάποιον συνήθως μαζεύεις τα δικά σου πράγματα. Εε μην μας πουν και βρομιάρηδες.

ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ: Αν δεν κάνετε τη παραπάνω κατηγορία, σίγουρα θα αποκτάτε κάθε εβδομάδα και νέο συγκάτοικο. Αρχικά θα συγκατοικήσεις με ένα από τους πιο λατρεμένους χαρακτήρες της Disney, τον Micky mouse ο οποίος θα φέρει τη mini mouse, η οποία θα φέρει με τη σειρά της τον ρατατούη και πάει λέγοντας. Αν λοιπόν θες να κάνεις το όνειρο του κάθε παιδιού πραγματικότητα συνέχισε. Εσύ και ο συγκάτοικός σου το καταφέρνετε μια χαρά. Άλλωστε θα είναι μια από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες των φοιτητικών σου χρόνων..
Αυτά λοιπόν και για σήμερα αγαπητοί μου. Μέχρι το επόμενο άρθρο ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ, και περιμένω τα σχόλιά σας και για περισσότερες κατηγορίες…

That’s all folks

Επιμέλεια Ερβίσα Μπέιντο…

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Εγώ + Εσύ= Συγκάτοικοι για πάντα.. Η μήπως όχι;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format