#JobDay Παπάγου-Χολαργού από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού και το Skywalker.gr


Το #JobDay Παπάγου-Χολαργού αποτελεί μια πρωτοβουλία του Skywalker.gr, στο πλαίσιο των δράσεων του «Επί το Έργον», και διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Μια εκδήλωση που αναδεικνύει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία και στην επιχειρηματικότητα. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου από τις 11.00 έως τις 19.00, στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Περικλέους 55, Χολαργός.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Πρόκειται για μια ημέρα, επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε, που περιλαμβάνει επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό, workshop, ομιλίες σχετικά με την επιχειρηματικότητα και παρουσίαση για τα σύγχρονα recruiting trends.

Με τη διενέργεια συνεντεύξεων από τις παρευρισκόμενες επιχειρήσεις, τα workshop, τις ομιλίες, στοχεύουμε στη συνεργασία έμπειρων στελεχών με ταλαντούχους υποψηφίους, στην επικοινωνία και τη δικτύωση όλων των συμμετεχόντων, στην κατανόηση της κοινωνικής και επιχειρηματικής πολυπλοκότητας, στην απόκτηση νέων επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Αναλυτικότερα, το #JobDay Παπάγου-Χολαργού περιλαμβάνει τις Εταιρικές Συμμετοχές με stand στον «εκθεσιακό χώρο» του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού, όπου εκπρόσωποι εταιριών, συμβούλων επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να διεξάγουν συνεντεύξεις, να συναντήσουν το κοινό τους, να ανταλλάξουν απόψεις, να αφουγκραστούν ανάγκες, να παρουσιάσουν τη φιλοσοφία και το όραμα της εταιρίας τους.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν Workshop Αναζήτησης Εργασίας  στο «Αμφιθέατρο Μελίνα Μερκούρη» σχετικά με την ανάπτυξη εργαλείων και επαγγελματικών δεξιοτήτων, όπως τεχνικές αναζήτησης εργασίας, ήπιες δεξιότητες στον εργασιακό χώρο, elevator pitch – Παρουσίαση του εαυτού μου σε 1’ και η αξία του Coaching στη λήψη αποφάσεων.

Το Συνεδριακό Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας θα διεξαχθεί στην «Αίθουσα Μίκης Θεοδωράκης» όπου καταξιωμένοι επιχειρηματίες και ομιλητές θα μιλήσουν για το επιχειρηματικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα και για την επιχειρηματικότητα ως προοπτική.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση: Recruiting trends – Σύγχρονες τάσεις στελέχωσης Ανθρώπινου Δυναμικού στην «Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου» όπου θα εστιάσει στις σύγχρονες πρακτικές και στους αποτελεσματικούς τρόπους προσέλκυσης και επιλογής ταλαντούχου Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και στις σχετικές προκλήσεις στον τομέα του HRM, με την υποστήριξη του HR Community.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε τοhttp://jobfestival.gr/

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

#JobDay Παπάγου-Χολαργού από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού και το Skywalker.gr

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format