Βροχερές μέρες παράνοιας: Τα ευτράπελα της βροχής!


Βγες έξω! Κλείσε τα μάτια σου και πάρε μία βαθιά εισπνοή! Γιατί; Γιατί μυρίζει βροχή! Άλλοι μελαγχολούν και άλλοι θέλουν απλά να βγουν να χορέψουν στην βροχή! Πόσο ρομαντικό εε; Εντάξει γίνεσαι παπί αλλά είναι τέλειο!!! Μην είσαι γκρινιάρης απλά απόλαυσε τη στιγμή!

Επιτέλους έρχεται η ώρα της ζεστής σοκολάτας! Ακόμα και να μην θες να βγεις έξω, γιατί φοβάσαι μην λιώσεις κύριε ζαχαρωτούλη, κάθεσαι σπίτι με φίλους βλέπεις ταινίες και έχεις σαν μουσική υπόκρουση τη βροχή! Πσσσ σα να παίζεις σε ταινία!

Και το καλύτερο; Ντύσιμο σπιτιού: Σορτσάκι, φούτερ ή κοντομάνικο αλλά τυλιγμένος σαν ντολμάς με κουβερτάκι και κάλτσες! Να εύχεσαι μην σου χτυπήσει κανείς το κουδούνι!

 

Βέβαια όπως σε όλες τις εποχές, βλέπεις και πράγματα που σε κάνουν να εύχεσαι απλά να είχες βγάλει τα μάτια σου και να τα είχες αφήσει στο σπίτι! Θα ήταν πιο ασφαλή εκεί! Το ξέρω είναι μία μεταβατική περίοδος όποτε όλοι δεν ξέρουμε τι να βάλουμε! Χειμωνιάτικα΄ή καλοκαιρινά; Συνήθως καταλήγουμε να φοράμε ένα συνδιασμό και των 2 και να το παίζουμε cool!

ΑΛΛΑ πως γίνεται να σου έρθει να βάλεις ΖΙΒΑΓΚΟ; Ήρθε η βαρυχειμωνιά και δεν το κατάλαβα; Ήρθαν τα χιόνια; Μήπως το παίζεις τρελός ζωγράφος; Βάλε και μπερέ να ολοκληρωθεί η εικόνα να ξέρουμε και εμείς ότι το φοράς λόγω επαγγέλματος! Παραδέξου το, όμως! Μέσα σου λιώνεις από την ζέστη και ο λαιμός σου σε τρώει, θέλεις να το βγάλεις και να το πετάξεις! Αλλά όχι, θα χαλάσει το στυλ! Του τρελού ζωγράφου!

Και τώρα είναι η σειρά της “δεν βγάζω τα πέδιλα ό,τι και να γίνει”! Βρέχει και εσύ σκέφτεσαι “ΑΑ ναι θα βάλω τα πέδιλα μου να βγω”! ΠΩΣ γίνεται αυτό; Και μετά λες “Αχ βράχηκα, γκαντεμιά”! Στάματα να μιλάς, βρωμοπατούσα!

 

Και από την άλλη έχουμε την άλλη, φίλη της παραπάνω με το ζιβάγκο σίγουρα, που την ονομάζω “ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά”. Μποτίτσα ή γαλότσα, πουλοβεράκι και ένα ελαφρύ μπουφανάκι έτσι για να μην σκάσει κιόλας! Άραγε μπορεί να αναπνεύσει;

 

Και τώρα η σειρά των αγοριών-αλανιών! Βρέχει καρεκλοπόδαρα αλλά όχι ομπρέλα δεν παίρνουν μαζί τους που να χτυπιέσαι κάτω! Χαλάει το στυλ, καταλαβαίνεις! Που να κουβαλάνε ομπρέλα τώρα; Αυτή την ελληνίδα μάνα λυπάμαι. Αυτή την γυναίκα του “Την ζακέτα σου την πήρες, παληκάρι μου;”. Κουράγιο μάνα!

 

Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη τα κολλήματα αυτά και ας ευχαριστηθούμε το θαύμα αυτό της φύσης!
Προτεινόμενα τραγούδια:
Singin’ in the rain
It’s raining men
Βρέχει φωτιά στην στράτα μου!!!

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

1
1 share, 1 point

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Βροχερές μέρες παράνοιας: Τα ευτράπελα της βροχής!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format