Τεχνική και Ιατρική Ασφάλιση Φοιτητικών Κατοικιών


Το να είσαι φοιτητής/ρια είναι σίγουρα μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου. Καινούργιες παρέες, νέα μέρη να ανακαλύψεις και φρέσκιες εμπειρίες που θα θυμάσαι για όλη σου την ζωή.  Ταυτόχρονα όμως είναι και μια μεταβατική περίοδος με πολλαπλές ευθηνές και υποχρεώσεις, πόσο μάλλον αν μένεις μακριά από το σπίτι των γονιών σου. Θα πρέπει εκτός από το να φροντίζεις μόνος  τον εαυτό σου, να διατηρείς και το σπίτι που θα νοικιάζεις σε μια «όσον το δυνατόν» κατοικήσιμη κατάσταση. Πες την αλήθεια όμως.. Χαλασμένες βρύσες, σπασμένες κλειδαριές, βραχυκύκλωμα, τζάμια που σπάνε και όλα αυτά τα ενοχλητικά που συμβαίνουν πάντα στο σπίτι, ξέρουμε πολύ καλά αλλά μάλλον το έχεις αποδεχθεί ήδη και εσύ ότι θα παραμείνουν έτσι για πολύ καιρό…

Για αυτό τον λόγο λοιπόν μόνο με 35 ευρώ το χρόνο μπορείς  να εξασφαλίσεις πλήρη κάλυψη έκτακτων τεχνικών αναγκών που μπορεί να παρουσιάσει η κατοικία που ενοικιάζεις, καθώς και δωρεάν επισκέψεις γιατρών, και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για όλη την υπόλοιπη φοιτητική σου ζωή!

Συγκεκριμένα, παρέχονται:

  1. 24ωρο Τηλεφωνικό Κέντρο Συντονισμού και Διαχείρισης Οικιακής Βοήθειας (Εξειδικευμένο προσωπικό θα εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους  για θέματα τεχνικής οικιακής βοήθειας, 24 ώρες τη μέρα, 365 μέρες το χρόνο)
  2. Οικιακή Τεχνική Βοήθεια, περιστατικό έκτακτο το οποίο  πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα προκειμένου να επισκευαστεί ή περιοριστεί η ζημιά έως  100 € ανά περιστατικό. (Υδραυλικός, Ηλεκτρολόγος, Τζαμάς, Κλειδαράς). Απεριόριστες επισκέψεις  όλο το 24ωρο για 365 ημέρες 
  3. Ιατρική Βοήθεια

Α) Επείγουσα Ιατρική Συμβουλή Κατά τη διάρκεια της Περιόδου ισχύος του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου, εάν, σε περίπτωση ξαφνικής ασθένειας και/ή ατυχήματος το Ασφαλιζόμενο πρόσωπο χρειαστεί άμεση γνωμάτευση της ιατρικής του κατάστασής του, οι εξειδικευμένοι μας γιατροί θα παράσχουν ιατρικές συμβουλές μέσω τηλεφώνου στον Ασφαλισμένο. Η εν λόγω υπηρεσία παρέχεται 24 ώρες/365 ημέρες.

Β) Αποστολή Ιατρού Κατά τη διάρκεια της Περιόδου ισχύος του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου, σε περίπτωση που παραστεί επείγουσα ανάγκη για γιατρό, Εμείς θα αποστείλουμε έναν ειδικό γιατρό στην κατοικία του Ασφαλιζόμενου προσώπου. Η εν λόγω υπηρεσία παρέχεται 24 ώρες/365 ημέρες. Η Europ Assistance θα καλύψει το κόστος της ιατρικής επίσκεψης με μέγιστο ποσό τα 100 € ανά περιστατικό και για μέγιστο αριθμό περιστατικών 2 ανά έτος

Γ) Επείγουσες Ιατρικές Πληροφορίες Κατά τη διάρκεια της Περιόδου ισχύος του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου, και σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη για πληροφορίες, Εμείς θα παράσχουμε τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας για τις παρακάτω υπηρεσίες στην Ελλάδα : 

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία, Κλινικές και ΦαρμακείαΥπηρεσίες Φροντίδας (Γιατρούς, οδοντιάτρους, νοσοκόμες)Εταιρείες παροχής ιατρικού εξοπλισμού Παροχή πληροφοριών περίθαλψης (εφημερεύοντα νοσοκομεία, κλινικές και φαρμακεία, ηπηρεσίες φροντίδας)

Πρόκειται λοιπόν για ένα καινοτόμο πακέτο υπηρεσιών, στην καλύτερη τιμή της αγοράς, με τις περισσότερες παροχές.

Για να έχεις, ως φοιτητής, το κεφάλι σου ήσυχο, εξασφάλισε την υπηρεσία τώρα!..Ενημέρωσε και τους γονείς σου!

Δες εδώ την αίτηση για να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και να σε καλέσουμε για ενημέρωση!

Για απορίες στείλε μας mail στο info@mystudentpass.gr

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Τεχνική και Ιατρική Ασφάλιση Φοιτητικών Κατοικιών

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format