Ποδηλατώντας από την Κωνσταντινούπολη μέχρι το Ηράκλειο Κρήτης στηρίζοντας τα άτομα με αναπηρία


Μια ανεπανάληπτη δράση επρόκειτο να ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου, την ημέρα που ξεκινούν και οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο. Η ομάδα ποδηλατών του Wheeling2help Vol.2 θα ξεκινήσει από την Κωνσταντινούπολη ποδηλατώντας 1.700 χιλιόμετρα μέχρι το Ηράκλειο Κρήτης διαδίδοντας τις αξίες του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης με έναν σκοπό. Να μαζέψουν 19.000 ευρώ για να αγοράσουν 100 αναπηρικά αμαξίδια! Are YOU Wheeling2help?

[[{“fid”:”11090″,”view_mode”:”wysiwyg”,”type”:”media”,”attributes”:{“alt”:”xartis_wheeling2-600×424.jpg”,”title”:”xartis_wheeling2-600×424.jpg”,”height”:”424″,”width”:”600″,”class”:”media-element file-wysiwyg”}}]]

Οι ποδηλάτες του Wheeling2help θα περάσουν από 20 ελληνικές πόλεις στις οποίες θα διοργανωθούν μοναδικές γιορτές εθελοντισμού και φυσικά η Θεσσαλονίκη δεν θα μπορούσε να λείπει από τον χάρτη! Στις 15 Σεπτεμβρίου, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ στο Άγαλμα Καραμανλή στη Νέα Παραλία, η οργάνωση ethelon και το Wheeling2help σας προσκαλούν στην Μεγαλύτερη Γιορτή Εθελοντισμού στη Θεσσαλονίκη! Θα διοργανωθούν πλήθος δραστηριοτήτων για τον εθελοντισμό από ποικίλες οργανώσεις με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων για την αναπηρία, την υγεία και τον αθλητισμό.

Προσκεκλημένοι είναι παιδιά, νέοι και ενήλικες οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαδραστικές, ψυχαγωγικές αλλά και βιωματικές δραστηριότητες που θα υλοποιούνται από πολλές Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις όπως:
• Δραστηριότητες σχετικές με την αναπηρία
• Δημιουργική απασχόληση για παιδιά και ενήλικες
• Αθλητικές δράσεις από συλλόγους/ σωματεία
• Δράσεις σχετικές με την υγεία
• Δράσεις σχετικές με την τέχνη, με εικαστικά προγράμματα και θεατρικά του δρόμου
• Δράσεις σχετικές με το περιβάλλον

 

[[{“fid”:”11097″,”view_mode”:”wysiwyg”,”type”:”media”,”attributes”:{“alt”:”picture2″,”title”:”picture2″,”height”:”476″,”width”:”476″,”class”:”media-element file-wysiwyg”}}]]
 

Θα ακολουθήσει νυχτερινή ποδηλατάδα το Thessaloniki Night Ride με δυνατότητα να νοικιάσετε και το δικό σας ποδήλατο με 3 ευρώ από το ΤhessBike.

Ώρα έναρξης 20.00.

Όλα τα έσοδα θα πάνε προς την αγορά των αναπηρικών αμαξιδίων.

Σας περιμένουμε όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες συντονιστείτε στη σελίδα της ethelon στο facebook

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Ποδηλατώντας από την Κωνσταντινούπολη μέχρι το Ηράκλειο Κρήτης στηρίζοντας τα άτομα με αναπηρία

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format