Όλα όσα ένας φοιτητής πως θα κάνει, αλλά δε συμβαίνουν ποτέ!


Έχεις πρόγραμμα μαθημάτων για το νέο έτος; Πήρες καινούργιο τετράδιο σημειώσεων; Μπράβο φοιτητή που προετοιμάζεσαι ζεστά για τη σχολή σου.

Η έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς είναι κάτι σαν την Πρωτοχρονιά. Νιώθουμε την ανάγκη να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον που βαθιά μέσα μας ξέρουμε πως δε θα τηρήσουμε, αλλά τι σημασία έχει;

  • “Θα παρακολουθώ τα μαθήματα και θα κρατάω σημειώσεις”. Πιστεύεις πραγματικά πως θα ξυπνάς 7 το πρωί και θα παίρνεις το δρομολόγιο των 7:25. Παθιάζεσαι με την ιδέα πως θα γεμίσει μπλε μελάνι το καινούργιο σου τετράδιο. Όταν έρθει η εξεταστική είναι πιο πιθανό να βρεις ποιηματάκια, μουτζούρες και το τηλέφωνο κάποιου μυστήριο αγνώστου, παρά του μαθήματος που θα παρακολουθούσες.
  • “Χαθήκαμε! Να κανονίσουμε να πάμε για καφέ μαζί με τα παιδιά!” Κάποιος λόγος θα υπάρχει που δε βγήκατε για καφέ με τα “παιδιά” εδώ και μήνες, αλλά πάντα θα προτείνεις να κανονίσετε γιατί ξέρεις πως η πρόταση θα μείνει στον αέρα.
  • Δηλώνεις εργασία και αποφασίζεις να την ξεκινήσεις μια εβδομάδα πριν την εξεταστική. Αγχώνεσαι, βαριέσαι και τελικά την παρατάς. (Μήπως να την έκανες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων όσο είναι ανοιχτή η βιβλιοθήκη της σχολής;)
  • “Θα πάω στο πάρτι της σχολής για να γνωριστώ με κόσμο”: Και καταλήγεις μισή ώρα μετά να κοιτάς την ώρα στο κινητό σου ή τις ενημερώσεις στο facebook, όσο δε μιλάς με τους 2-3 συμφοιτητές σου που θα μιλούσες ούτως ή άλλως και πέρα από το πάρτι.
  • “Τα λέμε αύριο στη σχολή”. Κανονίζεις με φίλους (ή το ενδιαφερόμενο πρόσωπο) να τα πείτε στη σχολή στο μάθημα των 10. Ποιος θα ξυπνήσει; Ποιος θα πάρει το προκαθορισμένο δρομολόγιο του  προαστιακού; Συνήθως, κανένας από τους 2, ενώ κάποιες φορές ο ένας φτάνει στο μάθημα 10 κι ο άλλος 12 παρά και τελικά πηγαίνουν να πιουν ένα καφέ στο κυλικείο της σχολής λέγοντας “πόσο σκότωμα είναι το πρωινό ξύπνημα”.

Τι θα κάνεις πραγματικά φέτος; Μην το πεις, απλά κάνε το!

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0
2 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Όλα όσα ένας φοιτητής πως θα κάνει, αλλά δε συμβαίνουν ποτέ!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format