Τα καλά του φθινοπώρου! Ναι! Υπάρχουν!


Κάθε τέλος είναι μία νέα αρχή! Έτσι δεν λέει ο λαός; Εσύ γιατί δεν το ακούς; Μπορεί να τελείωσε το καλοκαίρι και να ξεκίνησε η εξεταστική αλλά ηρέμισε! Δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου ακόμα! Δε νομίζεις ότι είσαι λιγάκι υπερβολικός; Κάθε εποχή έχει τα καλά της! Έτσι, λοιπόν και το φθινόπωρο έχει τα δικά του καλά! Είναι η πιο αδικημένη εποχή και ήρθε η ώρα να την υπερασπιστώ!

Ήρθε ο Σεπτέμβρης και μαζί του έφερε ωραία δροσερά απογεύματα! Επιτέλους μπορείς να βγεις έξω και να μην γίνεις παπί από τον ιδρώτα! Επιτέλους είσαι ελεύθερος να σηκώνεις τα χέρια και να μην σε νοιάζει να φανεί ο λεκές από ιδρώτα στη μασχαλίτσα (τώρα που το θυμήθηκα θερμή παράκληση να γίνεται χρήση αποσμητικών όλους τους μήνες! Ευχαριστώ!). Επιτέλους, δεν λιώνεις σαν παγωτό! Αυτό είναι ευτυχία!

Όσο για τις ρομαντικές ψυχές είναι ευκαιρία να δώσουν την ζακέτα τους στη κοπέλα που συνοδεύουν! Εντάξει μπορεί να μην είσαι τόσο ρομαντική ψυχή αλλά κάν’το! Πιάνει πάντα! Θα είσαι ο ιππότης της. Την έριξες φιλαράκι με κίνηση ΜΑΤ! Εντάξει μπορεί να κρυώσεις λιγάκι αλλά δεν πειράζει! Σφίγγει και το δέρμα!
Επίσης, το χουχούλιασμα πλησιάζει! Ετοιμάσου, για ζεστές καταστάσεις!

 

Παράλληλα, είναι η εποχή της επανασύνδεσης! Όλο το καλοκαίρι ήσουν αλλού! Μετά από καιρό ξαναβλέπεις τα ρεμάλια- φίλους σου που κατα βάθος σου είχαν λείψει τόσο πολύ οι τρέλες τους! Μπορεί να μην το παραδέχεσαι γιατί είσαι γκρινιάρης αλλά το ξερείς πολύ καλά ότι χωρίς τα friend-ουλίνια σου δεν μπορείς! Η ομάδα επιτέλους ενώνεται για νέες περιπέτειες! (Μείνετε συντονισμένοι!). 
Οι δικαιολογίες περί εξεταστικής δεν γίνονται αποδεκτές! Είσαι όλη μέρα έξω! Δεν μασάμε κουτόχορτο!

Επίσης, πολλοί είναι εκείνοι που τους πιάνει άγχος και πιέζονται με διάφορα υπαρξιακά προβλήματα, τύπου “Ποιός είμαι και τι κάνω; Τι θα απογίνω; Είμαι άχρηστος!”. Χαλάρωσε γιατί ξεκινάει μία νέα (ακαδημαϊκή) χρονιά! Τώρα είναι ευκαιρία να κάνεις νέα πράγματα για τον εαυτό σου! Ξεκίνα νέες ασχολίες, βάλε νέους στόχους και φτιάξε το εαυτό σου όπως πραγματικά θέλεις!

Καλό μας φθινόπωρο, λοιπόν!

Δείτε επίσης: Πρωτοετή άκου τον παλιό! Συμβουλές για να τα βγάλεις πέρα στο πανεπιστήμιο

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Τα καλά του φθινοπώρου! Ναι! Υπάρχουν!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format