Την Παρασκευή 17 Ιουνίου οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων


Την Παρασκευή, 17 Ιουνίου θα αναρτηθούν στα σχολεία σταδιακά έως το μεσημέρι, οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων των υποψηφίων ΓΕΛ και στις 14.00 στην ιστοσελίδα του Υπουργείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.results.it.minedu.gov.gr.

Τα Λύκεια θα παραλάβουν τις καταστάσεις με τις βαθμολογίες το πρωί της Παρασκευής και οι βαθμοί θα έχουν αναρτηθεί μέχρι το μεσημέρι. Οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να δουν τα αποτελέσματα και στην ηλεκτρονική σελίδα του Υπουργείου Παιδείας χρησιμοποιώντας των κωδικό τους, ενώ θα μπορούν επίσης να υπολογίζουν και ηλεκτρονικά τα μόριά τους στην ίδια σελίδα του υπουργείου. Από την Παρασκευή και μετά οι υποψήφιοι αφού ανακοινωθούν και οι βαθμοί στα ειδικά μαθήματα θα μπουν στη διαδικασία συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου στο χρονικό διάστημα που θα ορίσει το υπουργείο.

Αύριο Πέμπτη 16/6  θα δοθούν επίσης στη δημοσιότητα τα στατιστικά στοιχεία με τις επιδόσεις των υποψηφίων σε όλα τα μαθήματα, όπου θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τον υπολογισμό της πορείας των βάσεων την φετινή χρονιά.

Τέλος την Τρίτη, 21 Ιουνίου θα αναρτηθούν στα σχολεία, σταδιακά έως το μεσημέρι και οι βαθμολογίες  των υποψηφίων των ΕΠΑΛ και στις 14.00 στην ιστοσελίδα του Υπουργείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.results.it.minedu.gov.gr.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format