Η ιδέα δύο φοιτητριών του ΟΠΑ που θα σε βοηθήσει να βρεις νέα hobbies και επαγγελματικές ευκαιρίες!


Η Ευρυδίκη Τασίκα και η Ιφιγένεια Ραμπαβίλα, δευτεροετείς φοιτήτριες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κατά το τρίτο εξάμηνο των σπουδών τους, στο πλαίσιο του μαθήματος της “Επιχειρηματικότητας”  ξεκίνησαν να αναπτύσσουν μια νέα επιχειρηματική ιδέα. Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν μια ιστοσελίδα που ο καθένας θα μπορεί να συμβουλευθεί, ώστε να βρει τις επαγγελματικές επιλογές που του ταιριάζουν, να αναπτύξει τις δεξιότητές του και να αναζητήσει νέα hobbies.

Έτσι, με πολλή όρεξη για δουλειά και δημιουργία, αλλά και ανάλογη προσπάθεια κατάφεραν να διανύσουν τα πρώτα ουσιατικά βήματα και να εξελίξουν την επιχειρηματική τους ιδέα δημιουργώντας την ιστοσελίδα www.aparratus.com.

Τίποτα, όμως, απ’όσα κατάφεραν δε θα ήταν το ίδιο, χωρίς τη σημαντική βοήθεια των μελών της κοινότητας του Impact Hub Athens.

Η υποστήριξη της φρέσκιας ιδέας τους, η ενθάρρυνση, οι γνώσεις και η εμπειρία που τους προσέφεραν η Ιωάννα Φωτοπούλου, Σύμβουλος Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και Project Manager του Social Impact Awards και η Κατερίνα Νικοπούλου, Ερευνήτρια-Αναλύτρια και ιδιοκτήτρια της εταιρείας ερευνών για κοινωνικά θέματα ChoiceNVote www.choicenvote.gr συνέβαλαν δυναμικά στη μέχρι τώρα πορεία και εξέλιξή τους.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους η ChoiceNVote και η Aparratus δημιούργησαν ένα ερωτηματολόγιο-έρευνα με τίτλο “Διαδίκτυο και Σταδιοδρομία”.   Σκοπός τους είναι να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν τις ανάγκες των νέων σχετικά με τις πληροφορίες που λαμβάνουν από το χώρο των επαγγελμάτων, αλλά και να προτείνουν τρόπους εξισορρόπησης ανάμεσα στο χρόνο εργασίας και τον ελεύθερο χρόνο μας, μέσα από την ενασχόλησή μας με δημιουργικά hobbies.

Εκείνο που χρειάζονται από εμάς είναι μόνο 3 λεπτά από το χρόνο μας για να τους βοηθήσουμε συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο εδώ


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Η ιδέα δύο φοιτητριών του ΟΠΑ που θα σε βοηθήσει να βρεις νέα hobbies και επαγγελματικές ευκαιρίες!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format