Εξεταστική, σε ευχαριστώ!


«Αγαπητή εξεταστική, μας έχεις χαρίσει μοναδικές στιγμές. Αν και κάθε φορά που πλησιάζεις μας φοβίζεις αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπάμε. Χωρίς εσένα οι ζωές μας θα ήταν βαρετές και το σημαντικότερο δεν θα είχαμε στόχους» Αυτά είναι τα λόγια που θα λέγαμε αν η εξεταστική ήταν ένα υπαρκτό πρόσωπο. Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο αλλά όντως χρωστάμε ένα ευχαριστώ  στον θεσμό της ‘’εξεταστικής’’.

Η περίοδος της εξεταστικής μπορεί να μην είναι από τις καλύτερές μας αλλά μας προσφέρει πολλά θετικά. Αρχικά, μας βοηθάει να κρατάμε το μυαλό μας σε εγρήγορση. Ωραίοι οι καφέδες και τα ποτά, αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος με τον οποίο θα καλλιεργηθούμε και θα ‘’ξυπνήσουμε’’. Γιατί όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε σε αυτή τη φάση μόνο το διάβασμα μπορεί να μας βοηθήσει να διευρύνουμε τις γνώσεις μας και να εξασκούμε το μυαλό μας. Μπορεί να μην το καταλαβαίνουμε αλλά σίγουρα ασυνείδητα αισθανόμαστε πνευματική ευχαρίστηση.

Ακόμη, η εξεταστική μας βοηθάει στο να αναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας. Γιατί φίλε μου, αν μόνος σκοπός της ζωής είναι να περάσεις τα μαθήματα ώστε να πάρεις πτυχίο τότε κάτι δεν πάει καλά. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είναι απαράδεκτο να συζητάμε ακόμα για το πώς θα συγκεντρωθούμε και θα βγάλουμε πρόγραμμα ώστε να περάσουμε απλά τα μαθήματα. Πλέον πρέπει να συζητάμε για το πώς μετέπειτα θα φτάσουμε τους στόχους μας και να επικεντρωθούμε στο ότι η εξεταστική είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε τις απαραίτητες γνώσεις και το πολυπόθητο χαρτί για να αγγίξουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ο καθένας.

Οπότε ας σταματήσουμε να γκρινιάζουμε και ας δούμε την εξεταστική ως το μέσο που έχουμε στα χέρια μας για να αποκτήσουμε πραγματική γνώση. Ήρθε η στιγμή λοιπόν που πρέπει να αναθεωρήσουμε και να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εξεταστική!

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Εξεταστική, σε ευχαριστώ!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format