Οι παγίδες που κρύβει η εξεταστική…


Είναι μεγάλο πρόβλημα η εξεταστική του εαρινού εξαμήνου. Μεγάλο πρόβλημα όμως. Θα μπορούσα κι εγώ να γράψω ένα άρθρο περί αφοσίωσης στο διάβασμα και επιμονής για ένα καλό βαθμό, αλλά όχι. Σήμερα θα μιλήσουμε για τις αμέτρητες, δελεαστικότατες και ανεξέλεγκτες διασπάσεις που μπορεί να προσφέρει η πρωτεύουσα.

Εκεί που η παρέα το έχει πάρει ζεστά το θέμα, οργανώνει study groups και βγάζει πρόγραμμα διαβάσματος, έρχονται τα social media και σου φωνάζουν ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ για τα πράγματα που χάνεις. Κάπου εκεί κλονίζεται η αυτοπεποίθηση, μειώνεται η αποφασιστικότητα και εξυμνείται ο Σεπτέμβρης. Ποια θα μπορούσαν να είναι αυτά τα δόλια κατασκευάσματα του ανθρώπου με σκοπό την αποσυγκέντρωση;

  1. Φεστιβάλ Μουσικής: Κι αν νομίζετε ότι είναι μόνο 1-2 πλανάσθαι πλάνην οικτρά. Αφίσες παντού στα ΜΜM, events στο Facebook, ύπουλο marketing στο Instagram. Είναι γεγονός, έρχονται τα αγαπημένα σου συγκροτήματα στην Ελλάδα για μοναδικές εμφανίσεις κι εσύ δε μπορείς να πας. Ή μπορείς;
  2. Μπανάκι μπανάκι: Ξεκάθαρα θα αποκλείσω αυτές τις μέρες που ο καιρός δείχνει έλεος στους απανταχού μαθητές και φοιτητές και θα αναφερθώ στην απόγνωση που θα νιώσουμε από την επόμενη εβδομάδα. Τα πράγματα είναι απλά. Είναι αδύνατον να μείνεις μέσα για διάβασμα όταν έχει τόση ζέστη, ο ήλιος σε προκαλεί και όλοι σου οι φίλοι ανεβάζουν φωτογραφίες από την παραλία (αυτοί εξεταστική δεν έχουν;)!
  3. Cinema: Είναι γεγονός ότι ετοιμαζόμαστε για movie apocalypse και αντί να δώσουμε τη δέουσα σημασία, πρέπει να διαβάσουμε! Το θεωρώ αδιανόητο. Έστω όμως ότι καταφέρνεις και το ξεπερνάς το πρώτο σοκ. Μπορείς να αντιμετωπίσεις την πίεση που σου ασκεί η αγάπη σου για το θερινό σινεμά; Γιατί κακά τα ψέματα, είναι διαφορετικό να βλέπεις Terminator κάτω από το φως του φεγγαριού.

Κι αν όλα δείχνουν ότι είναι ευνοϊκά, πρόσεχε! Η εξεταστική ξέρει να καμουφλάρει καλά τις παγίδες της…

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Οι παγίδες που κρύβει η εξεταστική…

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format